Üye silindi 1004
Roronoa Zoro var neyine yetmiyor .Peşine düşen bir ödül avcısı olmadıktan sonra ben ne yapayım bu kadar ödülü.
Roronoa Zoro var neyine yetmiyor .Peşine düşen bir ödül avcısı olmadıktan sonra ben ne yapayım bu kadar ödülü.
Kim 50 demiş lan diye bir gezindim ve gördüm kfkdkdkdJack'in ödülü 1 milyar olarak açıklandıktan sonraki ilk sayfalara bakın ya. Efsane tahminler var. Hem güldüm hem hüzünlendim.
Yonkoulara max 2 milyar verenden tut 50 milyar verenlere kadar harika tahminler var.
Konu diğer açıklanmayan kişilerin ödülleri üzerinden de gidebilir.
Katılıyorum. Bir de başımıza yeni bir denge unsuru falan çıkacaktı. Ama en azından bir yerde var olduklarını bilsek duyulan yakalamalarla falan.Bence serinin en başlarında ödül avcılığı aklında vardı. Fakat sonrasında kotaramayacağını düşününce işin içine katmadı.
Şöyle birkaç lonca ve tek başına takılan karakterler yaratsaydı sürekli ödül avcılarının bir şeyler yapmasını bekleyecektik. Hiç dövüş çizmeyen sıvacı Oda, Amiral gücündeki bir ödül avcısını seriye hiç yediremezdi.
İndirip ödül almıyor yeşil.Roronoa Zoro var neyine yetmiyor .
Roger ve 46 milyonla WB. WB'nin asıl ödülü 46 milyonluk küsuratı, geri kalan beş milyar meyvesinin değeri.Hiç kimse Law’ın meyveden daha değerli değil.
Doğru Beyazsakal’ın yaptıklarına bakarsak 46 eder. Ruhsatsız yetimhane işletmek suç muhtemelen.Roger ve 46 milyonla WB. WB'nin asıl ödülü 46 milyonluk küsuratı, geri kalan beş milyar meyvesinin değeri.
Gelecekteki spoilerlar için takipte kalın sevgili okuyucularım.Oda sensei senmisin hoş geldin forum a.
Time_Travel_0 kullanıcı adı bir yerlerden tanıdık geliyor mu..?Gelecekteki spoilerlar için takipte kalın sevgili okuyucularım.
Allah razı olsun reis.Sanji’ye 800 bin yeter.
YooTime_Travel_0 kullanıcı adı bir yerlerden tanıdık geliyor mu..?