Zoro neden artiyor ? Veya frankyLuffy 800M
Jinbei 500M
Zoro 400M
Sanji 350M
Brook 250M
Nami 200M
Usoop 220M
Franky 280M
Chopper 100
Davşan kız 180M
Zoro neden artiyor ? Veya frankyLuffy 800M
Jinbei 500M
Zoro 400M
Sanji 350M
Brook 250M
Nami 200M
Usoop 220M
Franky 280M
Chopper 100
Davşan kız 180M
+1Olm Luffy neyiyle bu kadar dayanabildi, neyiyle yenebildi Katayı hala anlamadım
Dressrosa'da Sanji neden arttı ya da Brook.Zoro neden artiyor ? Veya franky
Benim mantık değil Oda'nın trollü.Hayvan yada mink olmasıyla alakası yok,Senin mantıkla pedro ile pekoms'unda ödülü yerlerde olması gerekir.
Korsanlar birbirlerine girseler elbet hoşlarına gider ama o savaştan biri güçlü bir şekilde çıkarsa bu ilerisi için onlara sorun çıkartacağından ödül artışı olmadan bırakmazlar.Hele bu mugivara ve D. olunca benceLuffynin ödül artış skalasına baktığımızda
30
100
300
400
500 son görüldüğü üzere
Herhalde olabilecek en yüksek değer 800M Beli olur gibi duruyor
Tabi birde şu var ödül artışı dediğin dünya hükumetine bağlı yerleri yağmaladığındamı oluyor sadece
Yoksa korsanların kendi aralarındaki it dalaşınında dünya hükumeti nezdinde ödül artması gerektiğine kanaati varmı
Kid sivilleri katlediyor diye ödülü yüksekti mesela
Dünya hükumeti "banane ya korsanlar kendilerini öldürsün" bize ihtiyaç olmuyor ne güzel deyip iplemezlik ediyorlarmıdır yani vs. vs.
Ilginc evet :/Dressrosa'da Sanji neden arttı ya da Brook.
Chopperla Sanjinin yüzü gülmedi ödül konusunda zaten çok eğleniyorum ben
Aynen öyle. Bir de Chopper'ın ödüle verdiği tepkiyle, Sanji'nin aranıyor posterindeki resmine verdiği tepkileri unutamıyorum. Çok komiktiChopperla Sanjinin yüzü gülmedi ödül konusunda zaten çok eğleniyorum ben