Shogun fos çıkacak belki de?3. komutan kesmez beni bu saatten sonra. Oraya bir shogun eklemenizi rica edeceğim.
Shogun fos çıkacak belki de?3. komutan kesmez beni bu saatten sonra. Oraya bir shogun eklemenizi rica edeceğim.
Zoro'nun rakibi fos çıkamaz.Sanji dersen bak o olur Sanji bile aldıysa Franky bile alabilir belki.Shogun fos çıkacak belki de?
Pika fostu gayet.Allah boy vermiş gerisini koyvermişin resimli karşılığıZoro'nun rakibi fos çıkamaz.Sanji dersen bak o olur Sanji bile aldıysa Franky bile alabilir belki.
Shogun fos çıkarsa One Piece de foslar. :/Shogun fos çıkacak belki de?
Niye ki neyi koyvermiş öyle meyve kimde var.Bir anda San Juan wolf oluyorsun Chinjao + kral zor durduruyor saldırısını.Amiral bile adama tehlikeli diyor siz laf atıyorsunuz.Her yönetici Vergo dengi adamlardı.Pika fostu gayet.Allah boy vermiş gerisini koyvermişin resimli karşılığı
Beklentiye göre dedim onu. Belki en fazla Jack seviyesinde çıkacaktır. Gerçi bu durumda hiç de fos olmuyor orası ayrı mesele.Zoro'nun rakibi fos çıkamaz.Sanji dersen bak o olur Sanji bile aldıysa Franky bile alabilir belki.
istediğin kadar uzat boyunu fark eder mi ki :/ öyle meyveler var ki pikanın görmesi yeter tek yemesi için.Niye ki neyi koyvermiş öyle meyve kimde var.Bir anda San Juan wolf oluyorsun Chinjao + kral zor durduruyor saldırısını.Amiral bile adama tehlikeli diyor siz laf atıyorsunuz.Her yönetici Vergo dengi adamlardı.
Hesapladın mı peki? Kaç çıkıyormuş bu arkadaşın teorisine göre?OJ de şöyle bir teori ile karsilasmistim ve mantikli buldum genelde ödül tahmin ederken bu sistemi kullanirim. Bence sizde bu sistem ile tahmin ederseniz tuturma ihtimaliniz daha çok.