Avatarı görünce aklıma 602 geliyor gülmemi durduramıyorum. Şaka gibi ödül sen anca Snack'i yenersin demek istemiş mangaka.Shibukaiden, yonkou tayfasına atladı düşmanlar. Böyle bir uçurum olması normal bence.
Avatarı görünce aklıma 602 geliyor gülmemi durduramıyorum. Şaka gibi ödül sen anca Snack'i yenersin demek istemiş mangaka.Shibukaiden, yonkou tayfasına atladı düşmanlar. Böyle bir uçurum olması normal bence.
MoP gelmeden sil Eneli.Enel çöpüne 500 milyon eder demiş. Ace de 550.
Yani aslında milyarlara varacağı belliymiş. 500'lük adamlar güçlü adamlar için teklik adamlar.
Pardon Dofun ödülü kaçtı ya?Avatarı görünce aklıma 602 geliyor gülmemi durduramıyorum. Şaka gibi ödül sen anca Snack'i yenersin demek istemiş mangaka.
Dondurulmuş ödüllerin bir anlamı yok.En güçlü rakip çıkabilecek ayıboğanın ödülü 500 etmiyor mesela.Pardon Dofun ödülü kaçtı ya?
Soruma yanıt alamadım?Dondurulmuş ödüllerin bir anlamı yok.En güçlü rakip çıkabilecek ayıboğanın ödülü 500 etmiyor mesela.
Ace'in ödülü kaçtı ölürken?Dondurulmuş ödüllerin bir anlamı yok.En güçlü rakip çıkabilecek ayıboğanın ödülü 500 etmiyor mesela.
Eni sonunda Luffy Reis hak ettiği ödülün üçte birini alacak diyorsunGözlerimizi şey yaptı ya banlansın. Hem de benim konumda!
Luffy 1 milyar 100 beli
Cevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun aktif olmayan 10 sene önceki ödül 340 ki ilk yarının en yükseğiydi kata gibi.Soruma yanıt alamadım?
Hmm Dofun 550 den yüksek miydi alla alla :/ Matematiğim kötü galiba benimCevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun aktif olmayan 10 sene önceki ödül 340 ki ilk yarının en yükseğiydi kata gibi.