Bu milyar ödüller cidden ayarı bozdu ya. Hiç hoşuma gitmiyor.Olum ben açıklanınca şimdi değil demişim farkındaysan. Saboyu bam diye 1 arc sonra vereceğini düşünmemiştim
Gayette tutarlı lan bak sağ kola 1 milyarı basmışım direkt
Bu milyar ödüller cidden ayarı bozdu ya. Hiç hoşuma gitmiyor.Olum ben açıklanınca şimdi değil demişim farkındaysan. Saboyu bam diye 1 arc sonra vereceğini düşünmemiştim
Gayette tutarlı lan bak sağ kola 1 milyarı basmışım direkt
Bence olması gereken buydu. Adamlar yarım milyarı cep harçlığı niyetine harcarken kendi varlıklarını tehdit eden adamlara verilen ödüller sırıtıyordu.Bu milyar ödüller cidden ayarı bozdu ya. Hiç hoşuma gitmiyor.
Oldu mu?Benden kopyalayıp düzenle işte. Seninki şöyle duruyor.
Gözlerimizi şey yaptı ya banlansın. Hem de benim konumda!Benden kopyalayıp düzenle işte. Seninki şöyle duruyor.
Bravo.Oldu mu?
Alıştıra alıştıra olmadı pek, göze batması ondan ama seri geneline bakınca evet ideal olanı bu.Bence olması gereken buydu. Adamlar yarım milyarı cep harçlığı niyetine harcarken kendi varlıklarını tehdit eden adamlara verilen ödüller sırıtıyordu.
Shibukaiden, yonkou tayfasına atladı düşmanlar. Böyle bir uçurum olması normal bence.Bravo.
Alıştıra alıştıra olmadı pek, göze batması ondan ama seri geneline bakınca evet ideal olanı bu.
Yonkou tayfasını gösterebilirdi MFde.Shibukaiden, yonkou tayfasına atladı düşmanlar. Böyle bir uçurum olması normal bence.
Yarım milyar onlar için cep harçlığı. Onlar dünyanın sahibi. :/Bence olması gereken buydu. Adamlar yarım milyarı cep harçlığı niyetine harcarken kendi varlıklarını tehdit eden adamlara verilen ödüller sırıtıyordu.
Enel çöpüne 500 milyon eder demiş. Ace de 550.Yonkou tayfasını gösterebilirdi MFde.
Açıkladığı tek komutan da Ace eziği olunca beklentiler ona göre oluştu.
Dünyanın sahiplerine direkt tehdit bu adamlarda abi sonuçta. Sen mahallendeki gangstere 10 tl mi ödül koyarsın gibi saçma sapan bir örnek veresim geldiYarım milyar onlar için cep harçlığı. Onlar dünyanın sahibi. :/
Bizimkiler 200 milyona en kaliteli malzemeden en kaliteli gemiyi yapabiliyor. Ope Ope gibi inanılmaz bir meyve 5 milyara satılıyor. Ki meyveler tektir, 5 milyar az bile.
Yani 300-500 milyonlar başlı başına çok yüksek paralardı zaten.
En yüksek ödül bile 550 milyon söylenmişken bir kereden 1 milyarlar görmek uçuk oldu. Hem de 500den sonra ödüllerin çok yavaş yükseldiği söylenmesine rağmen. Bence Jack, Kata falan 700 küsur olmalıydı en fazla. Onlar da çok uzun yıllar terör estirdikleri için. Milyar dediğin yonkonun aşabileceği sınır olmalıydı.