Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Nika Meyvesi Ne Kadar İyi?

Nika meyvesi ne kadar iyi?

  • Serideki en iyi şeytan meyvesi

  • Üst düzey meyvelerden biri

  • Ortalama bir meyve

  • Kötü meyve


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Peki ne istiyorsun, sadece lastik olsun ama hiçbir özelliği olmasın mı istiyorsun acaba?:)
Paramecia meyvelerin tek bir özelliği vardır o da kişinin vücudunu değiştirmek, o kadar, Alvida'nın meyvesini düşün saldırı - savunmaya hiçbir katkısı yok. Mr1'in meyvesi elini kolunu keskinleştiriyor, bunu Mr1 yapsa da böyle Seraphim Hawk yapsa da böyle.

Ama Lastik meyvesi böyle değil, Luffy bile kıt aklıyla 4 tane vites bulabiliyor :) Normalde olması gereken base modda kalmasıydı ama Nika farkından dolayı Luffy ne yapmak istese öyle meyveye form verebildi. G3'ü düşün, bir balonu eline al ve şişir, şiştikçe lastik incelir ve güçsüzleşir ama G3'te öyle olmuyor, dev tekliyor Luffy. O lastik hava dolu bir lastik değil de sanki bir devin eliymiş gibi dolgun oluyor, o yüzden uyanışı çıkarsan da Lastik meyvesi özel bir hale geliyor.

Bu meyvenin bu özel fonksiyonu olmasa Luffy başka meyve bile yese 20 yaşında buralara gelemezdi. :)
 
Nika Sama'nın büyüklüğü :ehe:

Gerçekten tartışma olayını rafa kaldırmışsın verdiğin örnekle kendine gol attığını bile bilmiyorsun xD
Nikamsi gelecekte bile yumruğu büyüyor. Diğer bir nokta bu işi gerçekten hayal ile yapanla yapamayan arasındaki fark. Luffy yumruklaeim oistol kadar güçlü olacak diye düşünüyordu. Ama düşündüğü gibi yapamıyordu. Bonnry ise hayal ederek direk yapabildi. Azıcık düz bakmadan yorumlardan gorecen sen de.
 
Kuma yer yemez bir ada dolusu insanı taşıdı.
Yani ? Işınlama meyvesi milleti ışınlayamasın da mı ?

Lastik zaten top tierdi. Elbette sıradan vatandaş gidip yıldırım falan yemek ister ama statları yüksek insanlarda lastik tüm meyvelerden iyidir. Senin eleman çöp, Nika gelip kurtardı, lastik gibi stat yükselten yani bizim bildiğimiz oyunlarda scale denilen şeyi alan meyveyle bile bir halt beceremedi en az 10 defa hayatı kurtarılmadığında :gamyon:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık