Lastiği biliyordu.Adam ne yapsın kitaplardan silmişler meyveyi. Yazsalardı kitaba ölümden döndürmeli 2 meyve özellikli tanrı zoan meyvesi diye. Teach fellik fellik arardı.
Senin durumu köşeye sıkışınca bütün tuşlara basma olarak algıladım.
Ona cevap yazdım sen de oku bilgilenirsin.@Alpamis seni alıntılamayı unutmuşum
Köşeye sıkışacak bir şey yok, yemin ederim size bir şey anlatmak mümkün değilSenin durumu köşeye sıkışınca bütün tuşlara basma olarak algıladım.Yavaş yavaş köşeye sıkışıyorsunuz.
Gerek yok, yavaş yavaş bizim yola geliyorsunuz zaten.Köşeye sıkışacak bir şey yok, yemin ederim size bir şey anlatmak mümkün değil![]()
Oda en güçlü olduğunu hiç belirtmedi zaten ki daha bir sekilde belli etsin. Aksine Teach'im ağzından Yami için imalarda bulundu. Sengoku'nun ağzından da Gura icin.Kutsal meyve cart curt birçok şey söylendi işte mangada. Reddetmeye gerek yok ki meyvenin güçlü olması luffy e eksi yazmaz. Lastik meyvesi de hakiyle birlikte çok güçlüydü zaten. Belki karanlık meyvesinin de ikinci formu ya da im de vs değişik bir meyve varsa birinci sıraya konmayabilir ama bu haliyle depremmiş logialar falan geçiniz. En güçlü meyve olduğunu daha nasıl belli etcek oda? Hadi en güçlü demeyip mangayı reddet ama ortalama falan demek aşırı komik kaçıyor.
Nika retcon o zamanlarda nasıl söylesinler en güçlü diye? Daha tasarlanmamış bile. Gorosei nin korktuğu meyve bu. O kadar kehanet vs tonla şey, ortalama bir meyve için mi yapıldı? Parçaları birleştirmek zor değil üstüne Kaidoyu dalga geçerek dövdü, kizaruyu ciddileşmeden rencide etti. G5 nika fazla güçlüOda en güçlü olduğunu hiç belirtmedi zaten ki daha bir sekilde belli etsin. Aksine Teach'im ağzından Yami için imalarda bulundu. Sengoku'nun ağzından da Gura icin.