Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne Zamandır One Piece Takip Ediyorsunuz?

Naruto'ya başlamadam yapmıştım onu. Sürekli konuşuyor bizim grup, anasını satim karakterleri ezberledim. Sonra başladım ben mangasını okudum böyle böyle diye sallamaya. :D Sonra salladıklarımı sevip de başlamıştım Naruto'ya. Bu da alışkanlık oldu, Op'ye başlayan kim var kim yok spoiler diye absurd teori anlatıyorum. :D
Hahaha, garip bir şekilde benim abim de mangayı okumuyordu aynı senin gibi. :D

2010 yazından beri mangayı takip ederim. Marineford savaşı sonrasına denk geliyordu.
Başlangıcım da 2010 ilkbahar. 8 yıl olmuş temiz.

Bazı arkadaşlara bakıyorum 2005li yıllardan beri takip eden var 13 yıl olmuş .. ben 1 ayda güncele gelmiştim galiba animede ve 821. Anime bölümüydü. Daha sonra burda sohbetin sadece manga üzerinden geçtiğini görünce anime de 830 larda iken mangaya başladım. Herhalde 4-5 ay olmuş. Şuan 23 yaşındayım burdaki arkadaşlara bakınca her halde 33 yaşında da sıkılmadan takip edeceğim gibi gözüküyor. ;);)

Dressrosa arcın başlarıydı sanırım. Geç tanıştım ben biraz animeyle falan...
Üniversitede işsizlikten oda :D

Beyler bayanlar konuyu hortlatıyorum. One pieci ne zamanki manga güncelinden beri takip ediyorsunuz. Ben animede güncele gelip mangaya geçtiğimde mangada sabondy adalarındaydık sanırım. O zamandan beri galiba takip ediyorum. Siz güncele geldiğinizde hangi arctaydı seri?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık