Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne Zamandır One Piece Takip Ediyorsunuz?

98 Star TV mağdurlarındanım. sonra tabi tv den kalkınca ara vermiş oldum. 2008 gibi netten buldum o zamandan beri devam

Hadiya 2004'te mi yayınlandı o bölümler. Ben Usopp'un Kaya'ya hikayeler uydurduğu bölüme denk gelmiştim. Sonra Luffy'nin uzayan kolu vs.. Ne saçma çizgi film deniştim : o)

Ön yargım olması ve ilk anime bölümünü beğenmediğim için epey geç başladım. 2013 yılında başladım. 5 yıl olmuş.

2002 - 2004 arası yayınlandı One Piece. Don Kriegli kısımlar, Arlong Park ve Loguetown kısımları sık sık dönerdi.
Bir noktada düzgün sırayla yayinlamayi bırakmışlardı.
Ben son döneme denk geldim işte. Sonra kaldırıldı

2 sene önce bir arkadaşımın bana yemek siparişi borcu vardı. O gün yollayacağını söyledi, ben de yemek yerken bir şeyler izleme alışkanlığına sahibim. One Piece'e başlamaya üşeniyordum öncesinde, aklıma izleyecek başka bir şey gelmeyince bari şimdi izleyeyim dedim.

Star tvde hergün izlerdim birgün çıkmadı sonraki gün tekrar bekledim 2-3 gün aynı şekilde bekledim çıkmadı arlong parkta dövüş başlarken yarım kalmıştı yıllar yıllar sonra pokemonu tekrar izleyeyim derken one piece tekrar rastladım çok mutlu oldum evet evet o çizgi film diye sevindim izle izle sonuna kadar izle birde ne göreim bu hala devam ediyor bitmemiş biticek gibide değil sonra bu foruma rastladım kayıt oldum mangaya başladım tamamen alışkanlık olduğu için her hafta bakarım

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık