Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    24
5 saha içi 4 saha dışı atış deneyip isabet bulamayan JG yerine oyundaki 6 isabetten üçünün asisinin sahibi Alperen’i çıkarttı. Üstelik bunları sürekli ikili sıkıştırmaya maruz kalırken yaptı. Udokanın Alperen karşıtlığı yıpratıyor beni.

Aynı zamanda 7 iç 3 dış atışta isabet bulamayan Dillon Brooks Alperen’den daha fazla süre buldu ilk çeyrekte. :D
Yine ilk fırsatta dünyaları kaçıran, 3 kere Airball atan Jalen’i ya da 16 atışta 4 isabet bulan Brooksu değil Alperen’i aldı kenara. :D

Son düzenleme:
Alperen niye az süre aldı bir sakatlık mı oldu? Twitterdan baktığımda yabancılar hep sövmüş alperene

Esit: maçı açtım udoka eşeği oynatmamış yine

Son düzenleme:
Udoka'ya gereksiz yükleniliyor adamın oyun tarzında Alperen gibi bir pivota yer yok zaten ona rağmen takımın yıldızı yaptı, savunma yapmayı öğretti. Geneli yeteneksiz oyuncularla batıda 2. 10-15 maç kala.

Bugün bir yerden ayar olmuştur elbet olur arada Udoka kadar katkı sağlayan başka koçu olmadı memnundur bence durumundan.

Muhtemelen play-off ilk turunda elenecekler ama bu kadar istikrarsız takımın tur atlama şansı yok.

Udoka'ya gereksiz yükleniliyor adamın oyun tarzında Alperen gibi bir pivota yer yok zaten ona rağmen takımın yıldızı yaptı, savunma yapmayı öğretti.
1.si Alperen yıldız idi zaten. O yapmadı.
2.si Savunma yapmayı öğretmedi ama savunma yapmayı cesaretlendiren bir oyun sundu. Koç oyuncuya savunma öğretse bu takımdaki herkeste eşit bir savunma becerisi demek olurdu peki Jalen Green ile cam Whitmore niye böyle ? Alperen kendini geliştiriyor.

Geneli yeteneksiz oyuncularla batıda 2. 10-15 maç kala.
Bu biraz yükselen ben değilim alçalan duvarlar durumu. Bu sene tanking yapan takım çok oldu, sakatlıklar yüzünden beklentiyi karşılamayanlar oldu (Indiana, Philly, Denver, Spurs, Milwaukee, Orlando gibi), geçen seneye göre çaptan düşenler oldu (Tİmberwolves, Sacramento, Miami vs gibi)

Golden State, Lakers, Denver gibi devler lige çok kötü başlamışlardı vs vs

Yani konjektür de biraz oraya itti Houston'ı zaten bu formsuz takımlar form bulur bulmaz Houston 6.lığa kadar düştü bir ara.

1.si Alperen yıldız idi zaten. O yapmadı.
2.si Savunma yapmayı öğretmedi ama savunma yapmayı cesaretlendiren bir oyun sundu. Koç oyuncuya savunma öğretse bu takımdaki herkeste eşit bir savunma becerisi demek olurdu peki Jalen Green ile cam Whitmore niye böyle ? Alperen kendini geliştiriyor.

Bu biraz yükselen ben değilim alçalan duvarlar durumu. Bu sene tanking yapan takım çok oldu, sakatlıklar yüzünden beklentiyi karşılamayanlar oldu (Indiana, Philly, Denver, Spurs, Milwaukee, Orlando gibi), geçen seneye göre çaptan düşenler oldu (Tİmberwolves, Sacramento, Miami vs gibi)

Golden State, Lakers, Denver gibi devler lige çok kötü başlamışlardı vs vs

Yani konjektür de biraz oraya itti Houston'ı zaten bu formsuz takımlar form bulur bulmaz Houston 6.lığa kadar düştü bir ara.

Sana bana göre yıldız NBA'e göre adaydı Silas döneminde Udoka geldiği gibi Houston'ın yıldızı olarak geçti. Silas döneminde Jalen Green daha ön plandaydı.

Savunma yapmayı bu yaz öğrendi Alperen o da koç kaynaklı oluyor. O yaşına kadar kimse savunma beklemedi ofansif meziyetleri olduğu için. Adam direkt hall of fame bile olabilir kariyer sonunda.

Dediğim gibi gereksiz bir nefret var TR semalarında Udoka için Alperen'in en büyük şansı kendi de diyor sert koç sevdiğini sürekli beklenti içinde olursa karşı taraf o da sürekli gelişmeye çalışır.

Lig durumu başarı onun için kılıf bulmaya gerek yok.Batı da play off yapması bile başarı 6. bitirse bile başarı yani. Sezon başı maksimum hedefleri de play-off yapabilmekti zaten.

Alperen'in en büyük şansı kendi de diyor sert koç sevdiğini sürekli beklenti içinde olursa karşı taraf o da sürekli gelişmeye çalışır.
Koçun sert olması başka bir şey sürekli en iyi oyuncusuna "sen benim oyuncum değilsin, mecburiyetsin" hissi aşılamak başka bir şey. Sürekli meydan okumak her zaman gelişme getirmez bir yerde "zor, oyunu bozar" yani.

Lig durumu başarı onun için kılıf bulmaya gerek yok.
Başarı değil demedim, kılıf da bulmadım bu sene enteresan bir sene yaşandığı herkesçe konuşuldu çok fazla yıldız takım değiştirdi, çok fazla yıldız sakatlandı. Biraz daha dikkatl seçelim kelimelerimizi.

Savunma yapmayı bu yaz öğrendi Alperen o da koç kaynaklı oluyor.
Koç motivasyonu sağlamış olabilir ancak neden Sabonis, Vucevic gibileri yıllardır her türden koçla oynadılar hala savunma yapamıyorlar ? Alperen de bu malzeme vardı, beceri de var.

Alperen niye az süre aldı bir sakatlık mı oldu? Twitterdan baktığımda yabancılar hep sövmüş alperene

Esit: maçı açtım udoka eşeği oynatmamış yine
Savunduğu adam 2-3 üçlük isabeti bulunca günah keçisi oldu. Halbuki takımın geneli savunma anlamında daha kötüydü. İlk çeyrek %61.5 üçlük isabeti ile oynadı 76ers. Normalde %35le %30la oynayan adamlar maç boyu %50 üzerinde buldu üçlük isabetini.

Günah keçisi Alperen olsa da 45 dakikada 30 sayı bulan JG, 26 saha içi şut denerken %38 isabet oranıyla oynadı. Rezalet bir ortalama bir SG için. Dış atışta da oran 5/17 ile %29. Rezaletten de beter. 25 sayı bulan Brooks da aynı şekilde ilk çeyrek çok kötüydü. Daha sonra düzeldi.

All star olan oyuncu, birkaç hücresi eksik olan Tate kadar süre bulmayacaksa takımda bunu hoca kararıyla falan açıklamak saçmalık oluyor.

Son düzenleme:
Savunduğu adam 2-3 üçlük isabeti bulunca günah keçisi oldu. Halbuki takımın geneli savunma anlamında daha kötüydü. İlk çeyrek %61.5 üçlük isabeti ile oynadı 76ers. Normalde %35le %30la oynayan adamlar maç boyu %50 üzerinde buldu üçlük isabetini.

Günah keçisi Alperen olsa da 45 dakikada 30 sayı bulan JG, 26 saha içi şut denerken %38 isabet oranıyla oynadı. Rezalet bir ortalama bir SG için. Dış atışta da oran 5/17 ile %29. Rezaletten de beter. 25 sayı bulan Brooks da aynı şekilde ilk çeyrek çok kötüydü. Daha sonra düzeldi.

All star olan oyuncu, birkaç hücresi eksik olan Tate kadar süre bulmayacaksa takımda bunu hoca kararıyla falan açıklamak saçmalık oluyor.
Rezalet ya bu muameleyi görmeyi hak etmiyor

Uzun yıllardır NBA takip ediyorum Mehmet Okur un Hidayetin prime zamanlarında gece saat kurar kalkar izlerdim.O kadar yıldır takip ettiğim bir ligde bir allstar oyuncuya ilk kez böyle davranıldığını görüyorum.Hata şansı yok en fazla 1 top kaybına tahammülü var 2. top kaybında veya yanlış şut tercihinde çaylak oyucuyu oturtur gibi oturtuyor.Allstar oylamasında koçların oyu alınırken Udoka Alperen e vermeseydi şaşırmazdım.Tamam Udokanın oyun yapısına en uymayan oyuncu Alperen ama bu takımın en yetenekli oyuncusu sana başarı getirecek adam da bu adam.Bu tavırda Alperen in payı çok daha büyük diye düşünüyorum herhangibir allstar oyuncuya şu muamele devamlı yapılsa ilk fırsatta trade ister koça da tepki gösterir takım sahibi de yıldız oyuncusunu kaybetmektense koçu postalar o yüzden NBA de hiçbir koç takımın yıldızına rol oyuncusu gibi benche atıp orada unutamaz sıkar biraz işini kaybetme korkusu.Jokic in Luka nın Giannis in sahada batırdığı çok maç gördüm koçları 1 saniye bile kenara almayı düşünemezdi yorulduysa bekler hata yaptığı pozisyondan sonraki sayı bulduğu pozisyondan sonra alır oyuncunun tepkisini çekmemek için.Anladığım kadarıyla Alperen bu durumu kabullenmiş bir röportajında bana sesini yükseltmesini veya eleştirmesini sorun etmiyorum dedi orası NBA güzel kardeşim orada patron oyuncudur olay spordan daha çok bir iş organizasyonudur.Seni böyle benche rahatça atıp maçın yarısında oynatmayan adam kariyerine dolayısıyla kontratına parana zarar veriyor.Sayı ortalaman düşüyor ribaunt asist düşüyor daha önemlisi NBA genelinde sana olan bakış açısını etkiliyor.Tepkini göstermen gerekiyor takım kaybedecekse kaybeder zaten şampiyonluk kazanmayacağınız açık ama sana bir koç kafasına göre böyle dokunup kenara çektiğinde senden tepki görmezse seni bitirir. Hermaç bunu yapar bir süre sonra gözden düşersin değerin de düşer.Şuan istim üstündesin gözler üzerinde neden alttan alıyorsun saf kardeşim.Hep böyle olmayacak performansın düşüşe geçtiği takımın kötü gittiği zamanlar da olacak şuan sen prime zamanındayken Allstar sezonunda seni yiyen koç o zamanlar geldiğinde seni yok eder. En ufak tepki göstersen takım sahibi karşısına alır Udokaya takımın yıldızını küstüreceksen seneye yeni iş bul diyecek sen uslu uslu geçip oturuyorsun.Ben Nba de bu kafada bir yıldız oyuncu ilk kez görüyorum.Daha önce koçlar bunu denediği çok oldu takımın yıldızına ama sonu genellikle koçun işsiz kalmasıyla bitti.Takımın yıldızı en yüksek kontratlı oyuncularından birisi oyun sistemine uymuyorsa 2 seçenek var: ya sen oyun sistemine uyacak bir takıma gidersin yada oyun sistemini değiştirirsin.Orası futbol değil bu adam benim sistemime uymuyor deyip adamı benche çekemez yada bunu istemiyorum gönderin diyemezsin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık