Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    24
5 saha içi 4 saha dışı atış deneyip isabet bulamayan JG yerine oyundaki 6 isabetten üçünün asisinin sahibi Alperen’i çıkarttı. Üstelik bunları sürekli ikili sıkıştırmaya maruz kalırken yaptı. Udokanın Alperen karşıtlığı yıpratıyor beni.

Aynı zamanda 7 iç 3 dış atışta isabet bulamayan Dillon Brooks Alperen’den daha fazla süre buldu ilk çeyrekte. :D
Yine ilk fırsatta dünyaları kaçıran, 3 kere Airball atan Jalen’i ya da 16 atışta 4 isabet bulan Brooksu değil Alperen’i aldı kenara. :D

Son düzenleme:
Alperen niye az süre aldı bir sakatlık mı oldu? Twitterdan baktığımda yabancılar hep sövmüş alperene

Esit: maçı açtım udoka eşeği oynatmamış yine

Son düzenleme:
Udoka'ya gereksiz yükleniliyor adamın oyun tarzında Alperen gibi bir pivota yer yok zaten ona rağmen takımın yıldızı yaptı, savunma yapmayı öğretti. Geneli yeteneksiz oyuncularla batıda 2. 10-15 maç kala.

Bugün bir yerden ayar olmuştur elbet olur arada Udoka kadar katkı sağlayan başka koçu olmadı memnundur bence durumundan.

Muhtemelen play-off ilk turunda elenecekler ama bu kadar istikrarsız takımın tur atlama şansı yok.

Udoka'ya gereksiz yükleniliyor adamın oyun tarzında Alperen gibi bir pivota yer yok zaten ona rağmen takımın yıldızı yaptı, savunma yapmayı öğretti.
1.si Alperen yıldız idi zaten. O yapmadı.
2.si Savunma yapmayı öğretmedi ama savunma yapmayı cesaretlendiren bir oyun sundu. Koç oyuncuya savunma öğretse bu takımdaki herkeste eşit bir savunma becerisi demek olurdu peki Jalen Green ile cam Whitmore niye böyle ? Alperen kendini geliştiriyor.

Geneli yeteneksiz oyuncularla batıda 2. 10-15 maç kala.
Bu biraz yükselen ben değilim alçalan duvarlar durumu. Bu sene tanking yapan takım çok oldu, sakatlıklar yüzünden beklentiyi karşılamayanlar oldu (Indiana, Philly, Denver, Spurs, Milwaukee, Orlando gibi), geçen seneye göre çaptan düşenler oldu (Tİmberwolves, Sacramento, Miami vs gibi)

Golden State, Lakers, Denver gibi devler lige çok kötü başlamışlardı vs vs

Yani konjektür de biraz oraya itti Houston'ı zaten bu formsuz takımlar form bulur bulmaz Houston 6.lığa kadar düştü bir ara.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık