Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Nbayi 2 senedir takibi bıraktım. Sırf eskisi kadar zevkli değil diye. Eskiden haftalık Kaan Kural yorumlarını dört gözle beklerdim. Fakat Jokic dışında son dönem inanılmaz sıkıcıydı. Bunu tek düşünen kişide ben değilim sanırım.
Neyse sözün özü Doncic hamlesi sanırım devlet tarafından yaptırılmış veya nba yönetim komitesi tarafından yapılmış bir hamle gibi geldi bana. Fakat bu çok kısa vadeli bir çözüm

LeBron takas veto hakkı var, LeBron'u gitmeye ikna edebileceğin çok fazla takım yok bence sadece GSW olursa gider. Bence bu sezon sonuna kadar Lakers böyle devam eder, çünkü Luka sakat, AD yok. AD varken bile uzun arayan bir takım iken şimdi AD yok. Bu sene havlu attılar ama LBJ basketbolu bırakmazsa seneye kesin takaslanacak gibi, bu belli oldu.

LeBron takas veto hakkı var, LeBron'u gitmeye ikna edebileceğin çok fazla takım yok bence sadece GSW olursa gider. Bence bu sezon sonuna kadar Lakers böyle devam eder, çünkü Luka sakat, AD yok. AD varken bile uzun arayan bir takım iken şimdi AD yok. Bu sene havlu attılar ama LBJ basketbolu bırakmazsa seneye kesin takaslanacak gibi, bu belli oldu.
Birinin aklına Bronny'i önce takaslamak ve 10m maaş vermek gelir mi acaba

iki taraf içinde hayırlısı bu olur gibi duruyor, Doncic'e bir tokat lazımdı ciddiye alması için bazı şeyleri. Mavs'de Doncic'in karakter gelişimine bağlı olarak ya rezil olacaklar yada vezir.

Allah Alperen e sabır versin allstar seçildiği hafta hala Udoka tarafından rol oyuncusu muamelesi görüyor tuttu gene son anlarda kenara aldı.Takım geçen seneki houston ayarlarına döndü saçmalamalar bireysel kafasına göre oynamalar başladı.Başka herhangibir koç şu takımın başında olsa top Alpinin eline değmeden potaya göndermeyin der tıpkı Denverdeki Jokic gibi ama son çeyrek adam alev almışken son dakikalarda Alperen i umursamadan 4 sayı önde olmalarına rağmen aceleyle 3 lük atıp kahraman olmaya çalıştılar.Udokanın mola almamasına girmiyorum bile.Maçı sattılar resmen başka açıklaması olamaz .

Allah Alperen e sabır versin allstar seçildiği hafta hala Udoka tarafından rol oyuncusu muamelesi görüyor tuttu gene son anlarda kenara aldı.Takım geçen seneki houston ayarlarına döndü saçmalamalar bireysel kafasına göre oynamalar başladı.Başka herhangibir koç şu takımın başında olsa top Alpinin eline değmeden potaya göndermeyin der tıpkı Denverdeki Jokic gibi ama son çeyrek adam alev almışken son dakikalarda Alperen i umursamadan 4 sayı önde olmalarına rağmen aceleyle 3 lük atıp kahraman olmaya çalıştılar.Udokanın mola almamasına girmiyorum bile.Maçı sattılar resmen başka açıklaması olamaz .
Udoka iyi bir savunma antrenörü ama kötü bir koç. Bunun farkına varmaları lazım. Takımda aşırı bireysellik durumu var. Geçen sezonda istatistik kavgası vardı. Herkes boş ribaund peşinde koşuyordu istatistik kasmak için. Birbirlerinin kucağından top çalıyorlardı resmen. Bu sene yine benzer görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Birkaç kere maç sonu garanti pozisyonları harcadılar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 1)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık