22 yaşında bir yıldız oyuncu için 30 dakikanın açıklanabilir çok bir yanı yok benim açımdan.
Valla tam bunu yazmaya geliyordum. Haber çıktığından beri internete bakıyorum da doğruysa böyle bi takası Dallas niye yaptı anlamadımDoncic ve Antony Davis takaslanmis diyorlar
Doğru mudur
Valla tam bunu yazmaya geliyordum. Haber çıktığından beri internete bakıyorum da doğruysa böyle bi takası Dallas niye yaptı anlamadım
Ya Lakers absürt şekilde karlı bence. Çünkü takım yaşlılardan oluşuyorken bi anda genç yıldız aldı. İlerleyen dönemlerde Lukanın etrafında daha iyi takım kurabilirler. Yoksa pandemiden beri ya bu takım yaşlandı böyle gitmez deniliyordu.
Doğru gibi duruyor.Doncic gitmek istemiştir Dallas alabileceği en iyi takası almıştır. Lakers bayağı karlı çıkmış ama bu işten.
Haberi ilk gördüğümde shams'in hesabı hacklendi sandım 2. Görüşümde de 1 nisan şakası falan sandım.Doncic ve Antony Davis takaslanmis diyorlar
Doğru mudur
Lakers eğer 1-2 hamle daha yapmazsa özellikle savunma otoban olurAnthony Davis geçen pivot oynamaktan sıkıldığını söylemişti
Başka bur roportaj da da takım yönetiminin pivot almamasini elestirmisti
Muhtemelen yonetim ile arasını açtı
Benim çok sevdiğim bur oyuncu değildir
Yine de Lakers'in sürekli kadrosunda bir ist düzey yildiz bulundurması enteresan
Adamlar ne yapıp ne edip bi superstar alıyor etrafını süslüyor
Önümüzdeki yıllarda belli ki Doncic on etrafını susleyecekler