Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Basketbol oyununda
Wilt Chamberlain(G.o a.t) üstüne adam gelmemiştir.adamın yaptıklarını okuyunca bunu insan yapamaz diyorsun.
Bir insan bütün lig boyunca nasıl her maç 40+ atabilir yav.

Alperen'e çok iyi çalışmış Detroit atış şansı vermediler saçma sapan atışlar tüm denedikleri. VanVleet ve Amen Thompson gününde olmasa ilk yarı 20 sayı yerlerdi.

İkinci yarı toparlamazsa Alperen zor maç.

Bu sene hep özetleri izledim Alperen in tam maçını sezon başlarında birkaç tane izledim bir de şimdi denk geldi.Yahu bu adam All star adayı değil mi bu nasıl All star rol oyuncusu gibi arada girip çıkıyor takımın yıldızı bu kadar bench de oturur mu? Maç daha ortadayken 3. çeyrek sonlarında aldı yanına hala dönme şansları vardı 4. çeyrek ortasına kadar almadı oyuna.Oyunda olduğunda da Van vleet harici Alperen i sallayan yok zaten bir o pas atıyor.Adam ritim bulamadı ritimsiz oynadığı içinde atışları hep ya potadan uzakta kaldı ya da ikili sıkıştırma arasından sayı çıkarmaya çalıştı.Bu adam bu sistemde nasıl All star adayı olmayı başarmış çok entereasan :D

Bu sene hep özetleri izledim Alperen in tam maçını sezon başlarında birkaç tane izledim bir de şimdi denk geldi.Yahu bu adam All star adayı değil mi bu nasıl All star rol oyuncusu gibi arada girip çıkıyor takımın yıldızı bu kadar bench de oturur mu? Maç daha ortadayken 3. çeyrek sonlarında aldı yanına hala dönme şansları vardı 4. çeyrek ortasına kadar almadı oyuna.Oyunda olduğunda da Van vleet harici Alperen i sallayan yok zaten bir o pas atıyor.Adam ritim bulamadı ritimsiz oynadığı içinde atışları hep ya potadan uzakta kaldı ya da ikili sıkıştırma arasından sayı çıkarmaya çalıştı.Bu adam bu sistemde nasıl All star adayı olmayı başarmış çok entereasan :D
Normalde bu ara ardı ardına maçları var dinlendirmesini anlarım da diğer zamanlarda da benzer süreler veriyor bu koç

Normalde bu ara ardı ardına maçları var dinlendirmesini anlarım da diğer zamanlarda da benzer süreler veriyor bu koç
Genelde 25 - 30 dakika arası veriyor bu adam bu dakikalarla bu istatistiği nasıl yapmış hele maç kopmuşsa farklı şekilde öndelerse yada geridelerse hiç oyuna almıyor öyle 20 dakika falan oynadığı maç çok.Mesela All star a seçilmek icin rakibi olan Sabonis 35 dakika civarı oynuyor ve dinlendirildiği süreler genelde ikinci çeyrek ilk çeyrek falan karar anlarında hep oyunda

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık