Curry ile birlikte nba'i bozup basketballu değiştirdiler.Klay'i niye sevmiyorsun yav?
Curry ile birlikte nba'i bozup basketballu değiştirdiler.Klay'i niye sevmiyorsun yav?
Ayıp ediyo'n.Curry ile birlikte nba'i bozup basketballu değiştirdiler.
Eski halini daha çok seviyodum ondan.Ayıp ediyo'n.
3-1 den şampiyonluk verdikten sonra Durant'i de alıp yenilmesi imkansız olan oyun sonu canavarına dönüştüğünüzde milyonlarca insanın bedduasını aldınız bence.@amaneden üstad Kimin bedduasını aldık da sakatlıklardan şampiyonluk gitti
3-1 den şampiyonluk verdikten sonra Durant'i de alıp yenilmesi imkansız olan oyun sonu canavarına dönüştüğünüzde milyonlarca insanın bedduasını aldınız bence.
Curry maymun ediyor hepsini ondandırCurry ile birlikte nba'i bozup basketballu değiştirdiler.
2017 de özellikle Kobe sonrası dönemde benim için öyleydi veya o potansiyeldeydi. Zaten o sakatlık olmasaydı zaten şu an en iyisiydi olma ihtimalini konuşmuyorduk. Adam sakat sakat takımı şampiyon yaptı. Kobe misin be kardeşim.Kawhi sizce Lebron, Kobe seviyesi mi? Bir tık altı mı?
O potansiyelde olduğunu kanıtladı. Artık bundan sonra yapacakları bunu gösterecek, şimdilik buna bir şey demek için erken bence.Kawhi sizce Lebron, Kobe seviyesi mi? Bir tık altı mı?
Ya ben de bundan kafayı yiyorum biliyo musun? Kaç yıldır bariz bir şey bunun mental olarak zayıf olduğu ve kritik anlarda kırıldığı. Bunun üzerine düşmeyecek kadar gerizekalı değillerdir herhalde. Ama neden hiç gelişme yokOnun milyon dolarlar verdiği psikiyatrları vardır.
Yapısı böyle demek ki adamın, ne üstüne gidiyorsun? :/Ya ben de bundan kafayı yiyorum biliyo musun? Kaç yıldır bariz bir şey bunun mental olarak zayıf olduğu ve kritik anlarda kırıldığı. Bunun üzerine düşmeyecek kadar gerizekalı değillerdir herhalde. Ama neden hiç gelişme yok