Üzücü...Klay'in ön çapraz bağları kopmuş.
Gerçi kendisini sevmesemde sakatlık kötü yaw.
Üzücü...Klay'in ön çapraz bağları kopmuş.
Klay'i niye sevmiyorsun yav?Üzücü...
Gerçi kendisini sevmesemde sakatlık kötü yaw.
Lakers...@amaneden üstad Kimin bedduasını aldık da sakatlıklardan şampiyonluk gitti
Ahaha. Olur öyle şeyler. Yapacak bir şey yok. Kim ne derse desin Curry'nin sahne alması gereken an gelmişti ama olmadı. Olmayınca da olmuyor demek ki.@amaneden üstad Kimin bedduasını aldık da sakatlıklardan şampiyonluk gitti
Hiç de alamıyor zaten o sahneyi ne hikmetse 0/8 oldu bununla. O kadar psikolojiden anlıyorum diyip durursun git de tedavi et şunu efendi!Ahaha. Olur öyle şeyler. Yapacak bir şey yok. Kim ne derse desin Curry'nin sahne alması gereken an gelmişti ama olmadı. Olmayınca da olmuyor demek ki.
Bilmiyorum ama güncel en iyi oyuncu sanırım. Lebron yaşlandı, durant düzelmez bir daha.Kawhi sizce Lebron, Kobe seviyesi mi? Bir tık altı mı?
Kawhiyi çok sevmeme rağmen yani cevabı belli bi soru. Net alt seviye de 2017 kawhi bile daha iyiydi.Kawhi sizce Lebron, Kobe seviyesi mi? Bir tık altı mı?
Onun milyon dolarlar verdiği psikiyatrları vardır.Hiç de alamıyor zaten o sahneyi ne hikmetse 0/8 oldu bununla. O kadar psikolojiden anlıyorum diyip durursun git de tedavi et şunu efendi!
Aslında müthiş bir oyuncu ama bana Kobe kadar iyi gelmiyor. Lebron'dan iyi olabilir gerçi.Kawhi sizce Lebron, Kobe seviyesi mi? Bir tık altı mı?