2010 daha doğru olur.Tek başına parçalamıştı Cavsı.Her maç Td yapmıştı manyak.Lebron sakatlandıktan sonra gençlerimiz çok iyi karakter koydular gece gece mutlu oldum. Rondo da 2008'den kesitler sundu
2010 daha doğru olur.Tek başına parçalamıştı Cavsı.Her maç Td yapmıştı manyak.Lebron sakatlandıktan sonra gençlerimiz çok iyi karakter koydular gece gece mutlu oldum. Rondo da 2008'den kesitler sundu
Ama değil.Harden, Curry ve Durant'e "Sizden daha iyi bir oyuncuyum." mesajını o kadar net vermiş ki görmezden gelmek mümkün değil.
Hayır daha iyi.Hiç de sevmem kendisini.Aşırı ağlak bir oyuncudur.Ama değil.
Bence değil valla.Hayır daha iyi.Hiç de sevmem kendisini.Aşırı ağlak bir oyuncudur.
Şut deneme miktarlarını gördün mü? Daha iyi oyuncu olmaktan ziyade, takımların oyuncu profili ve oyun stilleri ile alakalı bir durum bence.Harden, Curry ve Durant'e "Sizden daha iyi bir oyuncuyum." mesajını o kadar net vermiş ki görmezden gelmek mümkün değil.
Bence öyle.Bence değil valla.
Aynen öyle.Şut deneme miktarlarını gördün mü? Daha iyi oyuncu olmaktan ziyade, takımların oyuncu profili ve oyun stilleri ile alakalı bir durum bence.
Ama değil.
Ben de hiç sevmem kendisini ve Curry en sevdiğim oyuncudur. Ama Harden daha iyi bi oyuncu.Hayır daha iyi.Hiç de sevmem kendisini.Aşırı ağlak bir oyuncudur.
Bahsettiğim şey şu, Harden Lebron'a benzer şekilde tek başına o takımı taşıyor. Chris Paul da oynamadığı için bu kadar net farkını gösterdi dedim. Tek başına dört all-star'ı da karşısına alıp ben tek siz hepiniz yaptı ve aldı maçı.Şut deneme miktarlarını gördün mü? Daha iyi oyuncu olmaktan ziyade, takımların oyuncu profili ve oyun stilleri ile alakalı bir durum bence.