Öyle zaten.O anlamda iyi bir oyuncu. Fiyat ve kalite olarak iyi bir transfer. Ama hakkında çok fazla bilgim olmasa da insani ilişkiler konusunda sıkıntı çıkarıp takım içi uyumu bozabilecek birisi gibi sanki.
Öyle zaten.O anlamda iyi bir oyuncu. Fiyat ve kalite olarak iyi bir transfer. Ama hakkında çok fazla bilgim olmasa da insani ilişkiler konusunda sıkıntı çıkarıp takım içi uyumu bozabilecek birisi gibi sanki.
Dik alası.O anlamda iyi bir oyuncu. Fiyat ve kalite olarak iyi bir transfer. Ama hakkında çok fazla bilgim olmasa da insani ilişkiler konusunda sıkıntı çıkarıp takım içi uyumu bozabilecek birisi gibi sanki.
Öyle zaten.
O yüzden Lebron şanslı diyecektim ama onun da takım arkadaşları Rondo ve Lance StephansonDik alası.
Diyorum ya iki gündür gecikmiş 1 Nisan şakası gibi saçmalıklar oluyorO yüzden Lebron şanslı diyecektim ama onun da takım arkadaşları Rondo ve Lance Stephanson
Ağzını yüzünü kırar bile.Zaza takımı için her şeyi(!) yapan bir oyuncu . Adam gidip karşı takımın en iyi oyuncusunu gönül rahatlığıyla sakatlayabiliyor. Cousin yapabilir mi böyle bir şey
Senin yorumundu galiba, bir tarafta Lance-Lebron, diğer tarafta Durant-Cousin diye. Durant-Cousin arası bozuk mu?Diyorum ya iki gündür gecikmiş 1 Nisan şakası gibi saçmalıklar oluyor
Karşı tarafın mı kendi takım arkadaşının mı?Ağzını yüzünü kırar bile.
Kavga ettiler bildiğinSenin yorumundu galiba, bir tarafta Lance-Lebron, diğer tarafta Durant-Cousin diye. Durant-Cousin arası bozuk mu?