Yok koyamaz kendi başına öyle.Doğu'ya verir. Doğu'daki takım Batı'ya verir. Sözleşmeye bu oyuncu benim elimde olmasa dahi Batı'ya gidemez gibi bir şart koşamaz herhalde değil mi?
Yok koyamaz kendi başına öyle.Doğu'ya verir. Doğu'daki takım Batı'ya verir. Sözleşmeye bu oyuncu benim elimde olmasa dahi Batı'ya gidemez gibi bir şart koşamaz herhalde değil mi?
Nihaha.Yok koyamaz kendi başına öyle.
Ben Shaq'cıyım daha çok. Giremez miyim.Lebronseverler aramıza girmek istiyorsa giriş kabul şartımız Kobe’nin en büyük olduğunu kabul etmeliler. İlgili kişilere duyurulur.
Batı yarı finalinde falan elenirler gibime geliyor. En iyi ihtimalle ilk sene batı finalinde kaybederler. Gerçi sezon başlayana kadar takımlar daha çok değişir ama ben pek sanmıyorum bakalım.Evet yıllarca doğu'nun leş durumundan dolayı zorlanmadan finale kadar rahat geldi. Şimdi ise ciddi anlam da kariyerinin en büyük rekabetini önüne almış durum da. Jordan'u izlemedim fakat izleyenler hala kimse ona ulaşamadı diyor. Şahsi görüşüm Kobe'nin de Lebron daha yukarı da olduğudur. Tarihin en iyi oyuncusumu olucak yoksa ağır bir bozguna uğrayıp alay konusumu olucak izleyip göricez artık. Son olarak batı'ya sonun da giderek takdirimi kazandı, başarısız da olsa kendisini sırf bu kararından dolayı hep takdir edeceğim.
Eskilere sıkıntı yok. Yeni gelenlere bu şart. Magic Johnson falancı da olabilirsin yoksaBen Shaq'cıyım daha çok. Giremez miyim.
Ben de final görmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum.Ben Shaq'cıyım daha çok. Giremez miyim.
Batı yarı finalinde falan elenirler gibime geliyor. En iyi ihtimalle ilk sene batı finalinde kaybederler. Gerçi sezon başlayana kadar takımlar daha çok değişir ama ben pek sanmıyorum bakalım.