Neyse maç bitti.Yayın gitti yav.
Benim link iki maçtır teklemiyor, reklam da yok ama yine de sen bilirsin (ABC)Neyse maç bitti.
Geçen seninkinden izledim zaten. Bu sefer o link reklam programını kapat falan dedi. Kapattım gene de kapat dedi. Şey edemedim.Benim link iki maçtır teklemiyor, reklam da yok ama yine de sen bilirsin (ABC)
----------------
Durant finaller tarihinin de kariyerinin de en iyi maçlarından birini oynadı harikaydı ya küfür gibi performans.
Hadi ya ben kapatmışım herhalde zamanında. Bu alan adındaki sayfalarda çalışma de bi dahakine sıkıntı olmamalı.Geçen seninkinden izledim zaten. Bu sefer o link reklam programını kapat falan dedi. Kapattım gene de kapat dedi. Şey edemedim.
Öyle denedim. Hatta gizli sekme açtım. (Geçen sefer böyle çalıştırabildim.) Gene olmadı. Şans. Neyse bakalım. Bir dahaki maçta görüşmek üzere.Hadi ya ben kapatmışım herhalde zamanında. Bu alan adındaki sayfalarda çalışma de bi dahakine sıkıntı olmamalı.
Öyle dedim. Hatta gizli sekme açtım. (Geçen sefer böyle çalıştırabildim.) Gene olmadı. Şans. Neyse bakalım. Bir dahaki maçta görüşmek üzere.