Curry etkisi işte ama tabi bence de yanlışBende bunu anlamıyorum abi. Adam zaten bu istatistikle oynuyor çökmüş durumda. Diğer yandan Durant var takımı taşıyor. Ama hala adam akıllı mark edebilmiş değiller.
Curry etkisi işte ama tabi bence de yanlışBende bunu anlamıyorum abi. Adam zaten bu istatistikle oynuyor çökmüş durumda. Diğer yandan Durant var takımı taşıyor. Ama hala adam akıllı mark edebilmiş değiller.
Öğrenilmiş çaresizlik.Bende bunu anlamıyorum abi. Adam zaten bu istatistikle oynuyor çökmüş durumda. Diğer yandan Durant var takımı taşıyor. Ama hala adam akıllı mark edebilmiş değiller.
Bizde paso durex reklamı var ona da gülemiyoruzŞu Kia reklamlarına her defasında gülen bir ben mi varım acaba?
Bu salonda hiç büyük performansı oldu mu zaten?Bizde paso durex reklamı var ona da gülemiyoruz
Curry reyize büyü yapmışlar abi bu ne
Adamın sülalesi raad, pek de umrunda değil gibiBu salonda hiç büyük performansı oldu mu zaten?
Ray Allen bir seferinde 0/13 atmış. Şut işinin ne kadar ritme bağlı olduğunu hatırlamış olduk. Daha geçen maç finallerde bir maçta atılan üçlük rekorunu kırmıştı şaka gibiAdamın sülalesi raad, pek de umrunda değil gibi