Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Aynen ah kaderleri de az benzemiyor değil. Grıffın yaşadığı sakatlıklardan dolayı o eski atletizmi yok. Onu hep Lakers da hayal ederdim. Bence çok büyük yetenek ve Clıppers da harcandı :D Gerçi bu ligde Malone yüzük takamamış ötesi mi var.
Bence sakatlık yaşaması denge açısından iyi oldu yoksa bu hayvanın pota altındaki ritmini anca Shak bozar :D

Ahahahaha. Sonra meydan bu çapsız üçlükçülere kalıyor. Baksana Howard bile üçlük çalışıyormuş.
Bende bu üç puan oyun tarzından memnun değilim ama adamların oynadığı seviye NBA seviyesi. Bu oyun tarzı ile bu ligi domine etmek bence büyük başarı. Tabi bu başarının arkasında yüzük için oradan oraya sekenler ile bitirim ikili olanların ayrılmasınında etkisi var. Mesela ben ne kadar Lebronu yukarda gömsemde en sevdiğim ikili Wade-Lebron ikilisidir ama ayrıldılar.

Tek umudum PG'nin ligi domine edebilecek bir takıma gitmesi.

Bir de merak ediyorum. Gerçek rüya takım GSW 'ı nasıl ezerdi acaba izlemesi çok zevkli olurdu.:D
Nerde o günler :D

Bende bu üç puan oyun tarzından memnun değilim ama adamların oynadığı seviye NBA seviyesi. Bu oyun tarzı ile bu ligi domine etmek bence büyük başarı. Tabi bu başarının arkasında yüzük için oradan oraya sekenler ile bitirim ikili olanların ayrılmasınında etkisi var. Mesela ben ne kadar Lebronu yukarda gömsemde en sevdiğim ikili Wade-Lebron ikilisidir ama ayrıldılar.

Tek umudum PG'nin ligi domine edebilecek bir takıma gitmesi.

Nerde o günler :D
Ben üçlük atmasınların derdinde değilim ama basketbol sırf üçlük oyun üzerine kurulacak bir oyun değil bence. Hani iç dış dengesi sağlansa. Hem pota altını karartıp hem de buldukraında üçlüklerle cezalandırsalar işte derim bu takım olmuş. Şu an GSW'de pota altını adam akıllı kullanan tek oyuncu KD onun dışında üçlük üzerine kurulu oyun açıkçası beni sarmıyor ve bu oyuna da saygı duymuyorum, oyunu ruhsuzlaştırıyor.

@Akainu Sakazuki +1111111111 @Sakata Gintoki +1

Dediklerinize katılıyorum. Pota altında zinde bir Shaq'i durdurabilecek kimse yok. Adam tek başına pota altının hükümdarı olmuş. Kendini en iyi savunmacı sanan çirkef yeteneksiz Green mi durduracak iguduala mı, yoksa dün ilk yarısını izlediğim maçta Lebron'u durduramayan KD mi, Kobe'ye hiç girmiyorum hem dışarda hemde boyalı alanda çok iyi bir savunmacıydı ki bu iki isim NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri. Ayrıca Kobe'nin o sözleri GSW'yi onurlandırmak için yoksa o Mamba'nın nerede çıktığı belli. Biraz Abes kaçacak ama Akashi gibi çift karakterli diyebilirsin maçta tamamen farklı birisi Kobe. Benim için Kobe her zaman Lebron'dan iyi olacak 2013te 40+dk üstü oynayıp sakatlanmasaydı belki bir yüzük daha alabilirdi. Ayrıca Lebron ne zaman Kobe'nin yaptığı gibi takımı tek başına şampiyon yapar o zaman onun seviyesine çıktığını kabul ederim ama şu ellerindeki kadro ile GSW ile kapışamıyorlarsa ve maçtan sonra da yok öyle iyiler yok böyle iyiler lafları edersen peh yani. Yaratıcılık anlamda kıt olan Spurs Kawhi sayesinde bu takıma +20 sayı fark attı. Sen de ırvıng var, Love var Jr. smıth var, ama 3 maç da adam akıllı üstünlük kurduğun zaman olmayacak. Lebron çok ama çok büyük oyuncu ancak hala Jordan ve Kobe seviyesinin bir tık altında benim gördüğüm tablo o.
Jordan vs Kobelere de bakmıştım uzun uzun. Hey gidi günler.

Bu arada topun el yaktığı zamanlarda Kobeden daha iyi oyuncu görmedim hiç. Herif zor anlarda yüzdesini iki katına çıkarırdı resmen.
Kobe özleyen kişilere ufak bi de video bırakalım.

Kobe tek başına şampiyon olmuş ve Kobe iyi savunmacıymış.

Yok artık yav :D Final serilerini izlemeyen adamların edeceği laflar bunlar.Kobenij savunması sadece maçın %0000,1 inde iyidir o da çene dışarı çıkınca.El bile kaldırmazdı bir aralar savunmada.Sürekli hücüm düşünen yapıda birisi idi Kobe.35 attığı sezon takımına P-O yaptıramaması da bu yüzden.Savunma olarak bu ikisini karşılaştırmak Lebrona hakarettir.Lebronun savunmasi Kidd ile Jordan ile Payton ile karşılaştırılacak düzeyde bir savunmadir.Son seneden bahsetmiyorum tabi genel anlamda bahsediyorum.

Diğer değinmek istediğim bir konu ise Clutchlık.Kobe çok çok iyi bir Clutch oyuncu lakin asla en iyisi değil.Jordan-Carter-Carmelo Kobeden daha iyi Clucth oyunculardır.

Bir anlık gaza gelip de sevdiğimiz oyuncuları coşturmayalım lütfen.Yoksa burayı Carter resimlerine vidyolarına boğmayı bende bilirim yani :D

Goatmış ahahahha :D 2 yüzük(Şaksız) 1 Mvp ile Goat :D

Takım sporlarında bir kişiyi en iyi ilan etmek çok zor, İkonluk,karakter,yetenek,devamlılık,karizma vb bir sürü şey var ve sayısı artıralabilir. İşin sonunda 5 kişi sahaya çıkıyor, Nba veya basketbol tarihinde 4 patates 1 yıldızla şampiyonluk kazanmış takım yok, olamaz. Clutch konusunda ise benim gördüğüm en iyisi Mehmet Okur. Çünkü sadece onun maçlarını izlerdim :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık