Kendi sahalarında farklı oynadıkları için demiştim. Şimdi düşünüyorum Thomas'ı LeBron savunsa Boston bitti zaten.2 çok ya. 1 bence.
Kendi sahalarında farklı oynadıkları için demiştim. Şimdi düşünüyorum Thomas'ı LeBron savunsa Boston bitti zaten.2 çok ya. 1 bence.
Bakalım belli de olmaz.Kendi sahalarında farklı oynadıkları için demiştim. Şimdi düşünüyorum Thomas'ı LeBron savunsa Boston bitti zaten.
Aynen, Doğuda Cleveland'a ters gelip onları zorlayabilecek tek takım Washington'dı.Washington'un daha iyi bi takım olduğunu, en azından Cavs'ı daha fazla zorlayacak bi takım olduğunu düşünüyorum. Ev sahibi avantajı çok etkili oldu bu seride, bakalım Boston kaç maç alabilecek.
Bulls da zorlayabilirdi belki, normal sezonda 4 maçın tamamında yendiler Cavs'ı. Playoffa da iyi başlamışlardı ama onların şanssızlığı da Rondo'nun sakatlanması oldu.Aynen, Doğuda Cleveland'a ters gelip onları zorlayabilecek tek takım Washington'dı.
Hızlı oynanan basketbolu bende severdim.Şu anki lig beni soğuttu sanırım.Herkes hazırda olana tembelcesine konuyrlar.Yoksa koyu bir Phoenix hayranıydım Sanırım ben ezber bozan ,sisteme aykırı,başkaldıran oyunları seviyorum.Senin dediğini anlıyorum da yüksek top kullanma sayısı ile de savunma takımı olunabilir Şu an senin istediğin tarzda oynayan 2.5 takım var. O buçuk Spurs, çünkü pace & space'e de kayıyorlar bazen. Ben şahsen bu hızlı oynanan basketboldan acaip haz alıyorum. Bu yüzden de Warriors'ı -hele o muazzam Oracle Arena atmosferinde- izlemekten başından beri çok hoşlanıyorum. Tabi herkesin zevki farklı saygı duyarım
Özelik ile Kiddi.Bu herifler 30lari devirince 10 12 dakika süre alan köşe şutörleri olacaklar.Bir de Kidd e bakıyorsun yaş olmuş 36 sırası ile Kobe,Durant ve Lebronu savunması ile kilitliyor.Bir de Kidden daha iyi demeye cürret ettikleri Currye bakıyorsun savunma namına neredeyse hiç bir şey yok.Beverley bile üzerinden sayı bulabiliyor.Hızlı oynanan basketbolu bende severdim.Şu anki lig beni soğuttu sanırım.Herkes hazırda olana tembelcesine konuyrlar.Yoksa koyu bir Phoenix hayranıydım Sanırım ben ezber bozan ,sisteme aykırı,başkaldıran oyunları seviyorum.
Yaw birde Gsw nin neresini seviyonuz Çok gıcık ve itici takım.Atıyon tamam da karşıya da az saygın olsun.Garneti,Kidd'i,Jordan'ı izleyerek büyüdük.Bunlar show man.
Şimdi sahadaki 5 oyuncuda kuvvetli.Bu yeni meta bunu gerekli kılıyor.Eskiden 4 numara 1 ya da 2 numarayı buldummu ite ite potaya sürüklüyebiliyordu.Şu an yapamaz bunu gücü yetmez.Böyle bir durumda potayı savunanların daha kuvvetli olduğu bir zamanda Curyy çok geride bu konuda.Birde Curynin pozisyonu gereği dış savunucu olması beklenir.Bunu zaten nbade beceren 2-3 oyuncu var Benim sevmediğim olay bu.Pota savunması bu kuvvetli oyuncular çoğaldığı için sırıtmıyor ama dış savunma yerlerde geziyor nbade.Çoğu takım %40 üçlük yüzdesine sahip.MAç başına 50 üçlük atan bir takımda bu baya baya büyük bir oran.Son maçta Leonard çıkınca Gsw bu yüzden kazandı.Nbain en iyi dış savunucusu çıktı oyundan.Kevin durant Leonard çıkar çıkmaz coştu zaten.Ben hala umutluyum Kiddin takımından.Milwaki bakalım nasıl olcakÖzelik ile Kiddi.Bu herifler 30lari devirince 10 12 dakika süre alan köşe şutörleri olacaklar.Bir de Kidd e bakıyorsun yaş olmuş 36 sırası ile Kobe,Durant ve Lebronu savunması ile kilitliyor.Bir de Kidden daha iyi demeye cürret ettikleri Currye bakıyorsun savunma namına neredeyse hiç bir şey yok.Beverley bile üzerinden sayı bulabiliyor.