Roronoa Zoro
E tabii, ilgi alanı Sasuke...
Naruto'ya kaptırdı gibi :| Geçmiş olsun Tensei-sama.
E tabii, ilgi alanı Sasuke...
Kandırmaca olabilir saçma bir görev için Hokagenin yerine geçmiş anının capsi felandır. :TFilmde güzel bir şeyler görürüz diye umutlanmıştım da, Kakashi'nin hokage olduğunu görünce, tüm hevesim uçtu gitti.
Kishi'den güzel bir veda hediyesi beklemekle ne kadar büyük bir hata yapmışım meğer. :/
Söz konusu Kishi ve saçmalıkları olunca, senin kadar pozitif yaklaşamıyorum. :/Kandırmaca olabilir saçma bir görev için Hokagenin yerine geçmiş anının capsi felandır. :T
Bu açıdanda bakmak lazım.
Gai yi bırak lee döver bu çakra fakiri sığıroskiyi.Bu gitsin babası gelsin.Tsunade ne zaman öldü ki kakashi'ye sıra geldi
Sharingan'ı olmayan kakashi bizim lee'nin ustasından güçlü mü bunu hokage yapmışlar
Naruto'ya girmiyorum bile
Aynen ya o zaman Narutonun yıllardır. Ben hogake olacam demesının ne anlamı kaldı .. :SGai yi bırak lee döver bu çakra fakiri sığıroskiyi.Bu gitsin babası gelsin.
Tamam olsun da bari göstermesin ya herşeyi adam gösteriyor.Kakashi'nin hokageliğine niye bu kadar şaşırdınız?Obito dediydi zaten 6. hokage Kakashi olacak zaten diye:/.Hem 7 6'ya göre daha ciks bir sayı.Belki Kakashi'ye bir yerden p.up gelir.Hem 17 yaşındaki ergeni mi hokage yapacaklar?Muhtemelen filmin sonunda gösterilecek bir flash-forward ile Naruto'yu gösterir hokage olarak merak etmeyin