Acacia 29 Eki 2014 #761 "Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz... gözyaşı umut ve ihtiras, bizimkisi alev gibi biraz." Bölümde son sayfayı gördüğümde Kayahan'ı yad ettim.
"Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz... gözyaşı umut ve ihtiras, bizimkisi alev gibi biraz." Bölümde son sayfayı gördüğümde Kayahan'ı yad ettim.
Mystic07 29 Eki 2014 #762 Ne kadar batirdigi yerlerde olsa müthiş bir seriydi. Son sahne cok iyi olmus bu arada.
Hiken no 29 Eki 2014 #763 Son sayfa gerçekten güzeldi umarın son sayıda güzel olur ve iyi bir final yaparız.
zannenda 29 Eki 2014 #764 ne gerek vardı şimdi kol koparmaya arkadaş. Neyse neyseki senju var hemen bir kol yaparlar narutoya
Tensei (Merhum) 30 Eki 2014 #766 Bence gayet güzel sayıydı ama öyle bir antipati oluşturdu ki seri, ne çizerse çizsin bizde olumlu etki bırakamıyor :W
Bence gayet güzel sayıydı ama öyle bir antipati oluşturdu ki seri, ne çizerse çizsin bizde olumlu etki bırakamıyor :W
Tensei (Merhum) 30 Eki 2014 #768 http://naruto-official.com/naruto-manga-chapter-700-officially-colored Hüzünlenmedim değil :T
Tensei (Merhum) 30 Eki 2014 #770 Kyouka Suigetsu dedi ki: Sakura hala kullanmadığı bir teknikle bunlara kol çıkartır. :/ Genişletmek için tıkla ... Yeni filmden :W Gizli İçerik
Kyouka Suigetsu dedi ki: Sakura hala kullanmadığı bir teknikle bunlara kol çıkartır. :/ Genişletmek için tıkla ... Yeni filmden :W Gizli İçerik