Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

İlişkileri ile ilgili sorunları yatakta konuşan romantik çiftler gibiydilerde son sayfayı görünce durumu sineye çektim. Beraber yaparlar jutsuyu ardından Sakura bunların kolunu iyileştirir yeni kol çıkartır artık işte onuda yapabilsinler lan haftaya final bölümü var sanırım onuda yayınlayıp kapanışı film ile yapacaklar insan duygulanıyor lan kaç yıldır okuyoruz izliyoruz

İlişkileri ile ilgili sorunları yatakta konuşan romantik çiftler gibiydilerde son sayfayı görünce durumu sineye çektim. Beraber yaparlar jutsuyu ardından Sakura bunların kolunu iyileştirir yeni kol çıkartır artık işte onuda yapabilsinler lan haftaya final bölümü var sanırım onuda yayınlayıp kapanışı film ile yapacaklar insan duygulanıyor lan kaç yıldır okuyoruz izliyoruz
Düşünmedim değil ikisinden biri çıkarıp sigara yakar diye :(

edo tenseiler rinneganlar havada kapılıyor bir kol mu sıkıntı olacak? Vardır bir yolu yordamı kesin.
Sırf yatakta ki çiftler gibi konuşma olmasına rağmen fena değildi bölüm. Hani ilk defa bu bölümde evet seriyi bitiriyor hakketten havasına girdim biteceğini öğrendiğimden beri.
iki sayı kaldı gelecek bölüm şöyle bir nokta koyar günümüze. Son sayıda da fma brotherhood gibi böyle böyle oldu naruto sonunda chunin sınavına girdi şeyler gösterir biter. Daha süprizdir ucu açık bir sondur falan uğraşmaz umarım.
o değilde son 3 bölüm kalmış hala fb görüyoruz yahu :/

Unknown

Son filmde sağ ele dikkat :W
Ya bu Kishi çok zeki arkadaş :ehe: Seri bitmeden spoiler vermeyi çok seviyor.Biraz gizem katayım ne olduğunu merak etsinler falan yok :( 2 elide bandajlasa hani düşünürüz ne oldu acaba diye? Adam bizi düşüünme zahmetinden kurtarıyor. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık