Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Lan şimdi Sakura kolsuz kaldı işe yaramaz oldu diye Saske'yi istemez bak diyeyim. :/

O zaman evde kalır narutoda aynı durumda :ehe:

Bence kaguya bölümlerinden güzel kaguya hiç girmeyecekti bu seriye,adamların birbirine verdiği zararı onlardan kat kat güçlü birisi veremedi.Çok güçlü olsan bile ninja olmazsan işe yaramıyor.Seride ne işin var işte adam gibi dövüşemiyorsan değil mi ama ?

Unknown

Olmamış ben kandan kalp çizmelerini beklerdim :(
Beyler bir teorim var bence kesin tutar. :good:
Keşke bunlar ramenci dayının rüyası çıksa. Kishimoto için bence epic bir final olurdu. Naruto zaten ramen ile ilgili birşeydi. Saske de oraya hergün gelen bir çocuk falan olsa. Ramen i hiç sevmese ama yinede hergün gelse.

Tek elle Jutsu yapabilme yetenekleri yoksa beraber bir jutsu yapmaları gerçekten zekice ve epik olabilir. :T
Gerçekten böyle bir sahne yaparsa finali azda olsa toplayabilir. Onun haricinde zaten dövüşleri saçmaydı .
Biz " yahu bu amaterasudan nasıl kurtulacak , adamda sussano var , narutonun sage modu şöyle yapar mı böyle olur mu " diye
tartışırken meğer taijutsu dövüşü planlamış.
Epik olması amacıyla zekice ama beklenilen sahneler bunlar değildi. Herneyse elde ki verilere göre şuan düzenledi durumu.
Özellikle Animede güzel çizer ve yansıtırlarsa çok harika bir bölüm olabilir.
Ben bu bölümü beğendim . Dediğim sahne olursa harika olur. :W

Edit ; Hızlı hızlı resimlere bakıp geçti .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık