Ben zaten karakterin derinliğine laf etmedim canım. Madara’nın psikopatlığını seviyordum ben.Abi zaten olayı tartışmalı yapan o. Adamın yöntemleri , niyetinin önünde. Zaten öldürmeyen, üstünlük takıntısı olmayan sadece "aha bakın rüya evreni" diyen biri olsa aynı gerilimi yaşatamazdı. Ha ben demiyorum ki, Madara olayı çok iyi aktarıldı. Kesinlikle çok daha iyisi yapılabilirdi. Ancak en basitinden bu seviyede bir fikir çatışması dahi yıllarca her yerde tartışma yaratabildi. Üzerine video essayler vesaire. O mana da bu örneklerden sadece birisi olarak bakınca bence OP'den daha derin diyebilirim dedim sadece.
Yoksa Madara adam falan değil, Hashirama'nın sözünü dinlememenin yüzünden geldi ne geldiyse başına. Hashirama'nın alfalığını sindirememiş ezik bir arkadaş
Adam juubi tam gücünde gelmeyecek diye obito’yu azarladı, deneme amaçlı millete mokuton attı, kyuubi’yi durduk yere çağırmaya çalıştı, eğlence amaçlı kagelere girişti falan. Ama sorsan dünyayı kurtarıyor.
Adamın karakteri bozuk. İstese direk ayın gözü planına odaklanabilirdi. Bi Obito başta görev odaklıydı ama Naruto yüzünden o da kafayı yedi juubiyi katliam için kullanmaya başladı. Bi ara savaşla alakasız köylere nükleer bomba atıyorlardı Dünyada kurtarılacak insan kalmadı nerdeyse.