Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Senin arkadaşın aksini yazdı diye onu mu kabul edecez.
Arkadaş yazdı diye kabul et diyen olmadı. İçindeki kaynakları, bilgileri karşılaştırır kendi kararını verirdin. Böyle saçma bir çıkış yapmana gerek kalmazdı :D Google dan iki haber taratma ile bu iş oluyorsa ben de aksi şeyleri söyleyen google araştırması da yaparım sıkıntı yok. Ah biraz sussan be kardeş.

Ben 10 yıldır bu sitedeyim. O sıra neler tartışıldı hatırlıyorum. Bleach'in satışları olsun Mangaka'nın finali çok da kafasında planlayamadığı olsun vb bir çok şey burada söylendi tartışıldı. Bunu Naruto için hatırlıyordum ama Bleach içinmiş. Bu konu benim için çok önemli olmadığından üstüne de araştırma yapmadım. Sen ama bir garezin varmış gibi gelip konuya doğrudan saldırgan bir amaçla yazdın. Burada kimse atomu bölmüyor. Buradaki iki serinin sevenleri arasındaki olan güzel havayı geldin dağıttın. Ben mesajlarına olumlu bir tepki bıraktıkça sen daha da saldırganlaştın.

Sonra da arkadaşının kendi fikirlerini yazdığı benim haberim olmayan bir şeyi okumadım diye de beni cahil yaptın.:D

Al ufak bir araştırmada bulduğum Bleach üzerine yazılan şeyler. Senin arkadaşın aksini yazdı diye onu mu kabul edecez.:( Onun bile konuya girişi zaten bu haberler üzerine.

Anime hakkında yazılmış. :/

Veyahut dergi devam etmek istedi, ama Kubo ve Kishi dik durup devam etmek istemedi. Böyle bir şey olamaz değil mi? Dik durmuş olamazlar? Hem ben bilmiyorum diyorsun, hem de mevzular üzerindne hala yorum yapıyorsun. Kusura bakma, ama bu cahilce yorum tabi ki...

Kishi arada başka bir seri de çıkardı bu arada,ama tutmadı. Kubo'da ise başka mevzular var. Hadi hepsini geçtim satışlar ne zaman salt kalite belirleyen bir etmen? Kimetsu, Op'tan daha kaliteli bir seri mi?

Film satsın diye "Laugh Tale" gibi önemli mevzu açıklandı. Manga yerine Marco ve King gibi isimlerin ödülü Vivre Cardların da açıklandı. Oda'nın mı eserine saygısı var?

Novel falan diyorsun Op'a kaç tane yazıldı. Bittikten sonra da yazılacak, gör bak.
Satışları tek başına bir kıstas olarak ele almıyorum. Ama nesnel bir tabanda başka nasıl tartışılır hangisi daha iyi hangisi daha kötü? Sence Naruto daha iyi bence OP'da olay biter çünkü.

Arkadaş yazdı diye kabul et diyen olmadı. İçindeki kaynakları, bilgileri karşılaştırır kendi kararını verirdin. Böyle saçma bir çıkış yapmana gerek kalmazdı :D Google dan iki haber taratma ile bu iş oluyorsa ben de aksi şeyleri söyleyen google araştırması da yaparım sıkıntı yok. Ah biraz sussan be kardeş.
Aksini söyleyen google araştırması bir şeyle geldin zaten.

Bunu sadece bleach başarabilirdi zaten😍
Ben 10 yıldır bu sitedeyim. O sıra neler tartışıldı hatırlıyorum. Bleach'in satışları olsun Mangaka'nın finali çok da kafasında planlayamadığı olsun vb bir çok şey burada söylendi tartışıldı. Bunu Naruto için hatırlıyordum ama Bleach içinmiş. Bu konu benim için çok önemli olmadığından üstüne de araştırma yapmadım. Sen ama bir garezin varmış gibi gelip konuya doğrudan saldırgan bir amaçla yazdın. Burada kimse atomu bölmüyor. Buradaki iki serinin sevenleri arasındaki olan güzel havayı geldin dağıttın. Ben mesajlarına olumlu bir tepki bıraktıkça sen daha da saldırganlaştın.

Sonra da arkadaşının kendi fikirlerini yazdığı benim haberim olmayan bir şeyi okumadım diye de beni cahil yaptın.:D

Al ufak bir araştırmada bulduğum Bleach üzerine yazılan şeyler. Senin arkadaşın aksini yazdı diye onu mu kabul edecez.:( Onun bile konuya girişi zaten bu haberler üzerine.

Yalan onlar yalan.Aşağıdaki olayı başarmış bir manga bleach.:a:

Satışları tek başına bir kıstas olarak ele almıyorum. Ama nesnel bir tabanda başka nasıl tartışılır hangisi daha iyi hangisi daha kötü? Sence Naruto daha iyi bence OP'da olay biter çünkü.
Nesnel bir mevzu değil zaten. Beğendiğimiz serilerin iyi veya kötü olmasının da bir değeri yok benim açımdan. Seviye olarak Naruto da Op da yakın seriler. Direkt öne çıkan ezici üstünlükleri yok.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık