Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Öfkeli Opçular çok kötü cidden. Hele hem yerel hem de uluslararasını ele aldığımızda çok iyi yazılar yazan birisine tanımadan "hüü fan" denilebiliyor. Dostum Lütfü ve Zuro'dan öteye gidemiyorlar tartışmalar neyin kalitesi bu? Koskoca 25 senede hikaye gram ilerlemedi, şu ve şu dövüşecek diye okuyucusunu tutmaya çalışıyor adam.

Bu serilerin ürün değeri demek ki edebi değerinin önünde.
Olabilir , tartışılabilir bişi ancak bu bu serilerin edebi değerinin, OP'nin edebi değerinden düşük olduğu anlamına gelmiyor. Anlıyorsan göz kırp , anlamıyorsan amuda kalk :p

One Piece bir final yapsın da o zaman kıyaslarız
Finale gerek yok Wano gibi bişi Naruto'ya olmadı mesela :D Ama evet finali beklemekte yarar var.

Öfkeli Opçular çok kötü cidden. Hele hem yerel hem de uluslararasını ele aldığımızda çok iyi yazılar yazan birisine tanımadan "hüü fan" denilebiliyor. Dostum Lütfü ve Zuro'dan öteye gidemiyorlar tartışmalar neyin kalitesi bu? Koskoca 25 senede hikaye gram ilerlemedi, şu ve şu dövüşecek diye okuyucusunu tutmaya çalışıyor adam.
Şu ve Şu da dövüşmüyor bu arada.
gerçi 3 gün 3 gece yada 5gün 5gece veya 10gün 10gece bir şeyler yapmışlar ama ne yaptıklarını göremiyoruz

"F0rAsHaDoWinG dude 😏"

Ben o arkadaşı ve fikirlerini bakış açısını tanımadığım için mi cahil oldum? Yoksa arkadaş onu tanıdığı için mi bilgili oldu?
Estağfurullah bilgiliyim dediğim yok. Olan şu; ben seninle direkt bilgi kaynağı paylaştığım için "sağduyulu" oldum. Sen de kıvırıp durduğun ve okumadan yazan adama "fan" diye çamur attığın için "subjektif/fanatik/önyargılı" olmuş oldun. Düzelteyim dedim :cool:

Oda'nın yaptıklarına Kubo ve diğeri ellerini birbirine vurarak imrenerek bakıyordur şu an.:D
Naruto ve Bleach'i çok yabana atıyorsun. İkisi de anime manga kültürünün yayılmasına büyük etki etmiş seriler. Belki Op kadar satmadılar ama satış rakamı tek başına kaliteyi gösteren bir şey değil. Twilight serisi 160 milyonun üzerinde satmış mesela. A Song of Ice and Fire (Game of Thrones) ise 90 milyon. Şimdi Twilight daha mı kaliteli bir eser?

Son düzenleme:
OP iyi olduğu için bu kadar devam edebildi. Diğerleri bir şekilde bitti. Ama bittikten sonra pişman olmuşlar gibi aynı seriler üzerinden şimdi devam etmeye çalışıyorlar. Serinin ismi Naruto iken Boruto oldu diye başka seri olmuyor. Aynı evren aynı dinamikler. Bu bile Mangaka olarak başarısızlığını gösterir. Bu serisine de yansır. Demek ki zamanında bitmemiş seri.

Serin bittikten sonra romanlarla felan bir şeyleri hala daha açıklamaya devam ediyorsan serin yine bitmemiş demektir. O zaman burada onlar zamanında bitti şeklinde söyleme de gerek yok.
Veyahut dergi devam etmek istedi, ama Kubo ve Kishi dik durup devam etmek istemedi. Böyle bir şey olamaz değil mi? Dik durmuş olamazlar? Hem ben bilmiyorum diyorsun, hem de mevzular üzerindne hala yorum yapıyorsun. Kusura bakma, ama bu cahilce yorum tabi ki...

Kishi arada başka bir seri de çıkardı bu arada,ama tutmadı. Kubo'da ise başka mevzular var. Hadi hepsini geçtim satışlar ne zaman salt kalite belirleyen bir etmen? Kimetsu, Op'tan daha kaliteli bir seri mi?

Bu serilerin ürün değeri demek ki edebi değerinin önünde. Mangaka'nın da buna demek saygısı yok yapacak bir şey yok.
Film satsın diye "Laugh Tale" gibi önemli mevzu açıklandı. Manga yerine Marco ve King gibi isimlerin ödülü Vivre Cardların da açıklandı. Oda'nın mı eserine saygısı var?

Novel falan diyorsun Op'a kaç tane yazıldı. Bittikten sonra da yazılacak, gör bak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık