Hepsi açıklanmayacağına göre.Foxy bile Rocks tayfası üzerinden bir yerlere bağlanacak gibi.
Saçma One Piece olayı yoktur. Açıklanmamış One Piece olayı vardır
Hepsi açıklanmayacağına göre.Foxy bile Rocks tayfası üzerinden bir yerlere bağlanacak gibi.
Saçma One Piece olayı yoktur. Açıklanmamış One Piece olayı vardır
Bu konu abartılan bir mevzu bence. Thrillar Barkteki yaratıklar hariç açıklanmayacak mevzu olacağını düşünmüyorum.Hepsi açıklanmayacağına göre.
Niye odayı mı pıçaklayacaksınHepsi açıklanmayacağına göre.
Aot bile öyle bittiyse opnin de sorunlu biteceğini söyleyebilirim.narutodan beter olacak. Uzun süreli shonenlerin sıkıntısıdır.Bu konu abartılan bir mevzu bence. Thrillar Barkteki yaratıklar hariç açıklanmayacak mevzu olacağını düşünmüyorum.
Oda kadercilik oynamayı sever shonenlerin de kaderinde iyi bitmek yoktur.Fma dışında.Niye odayı mı pıçaklayacaksın
Valla diğer serilerle kıyas etmek yerime kendi içinde değerlendirmeyi tercih ederim. Bunları Oda'ya çok güvendiğimden değil hikayenin genel yapısondan yola çıkarak söylüyorum.Aot bile öyle bittiyse opnin de sorunlu biteceğini söyleyebilirim.narutodan beter olacak. Uzun süreli shonenlerin sıkıntısıdır.
geriye kalan ne varsaValla diğer serilerle kıyas etmek yerime kendi içinde değerlendirmeyi tercih ederim. Bunları Oda'ya çok güvendiğimden değil hikayenin genel yapısondan yola çıkarak söylüyorum.
D. Ne demek?
Antik krallığın soyundan gelenler işte. Ya da yönetici sınıfının. Bu isim neden benimsendi anlamo ne falan bhnları duyarız.
Antik krallığa ne oldı ve İmu kim?
Her arcta gördüğümüz gaspçı diktatör meselesinin geniş versiyonu. Detaylar illa dolar.
Antik silahlar ve kökeni ne?
Bir şey bilmesek de hikayenin temeline oturduüı için es geçilmesi imkansız.
E ne kaldı geriye?
Tamam ne kaldı işte? . Asıl ciddi sırlar bunlar. Joy Boy dev hasırşapka falan da bunlarla ilgili ayrıntılar hep. Konu Naruto konusu olduğu için ve bu konu da Narutoyla(Naruto ile kıyas ettiğimiz bir tartışma başlığı değil şuanki) ilgili olmadığı için çok da detayına inmek istemiyorum uzatarak. Ama abartıldığı kadar fazla bir olayı yok aslında.geriye kalan ne varsa
Luffynin annesi ghggjjoyyTamam ne kaldı işte? . Asıl ciddi sırlar bunlar. Joy Boy dev hasırşapka falan da bunlarla ilgili ayrıntılar hep. Konu Naruto konusu olduğu için ve bu konu da Narutoyla(Naruto ile kıyas ettiğimiz bir tartışma başlığı değil şuanki) ilgili olmadığı için çok da detayına inmek istemiyorum uzatarak. Ama abartıldığı kadar fazla bir olayı yok aslında.
1 bölümlük iş. Çok önemli bir dram da çıkmayacak zaten oradan Oda belirtmişti daha önce.Luffynin annesi ghggjjoyy