Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Şeytan dölü ya bu kadar yüzsüz ve bu kadar karaktersiz olmasının başka açıklaması yok hayır yüz binlerin kalbini çelebilirdin genjutsu yerine gerçekten indirsen ama o şansında gitti

Konuşmaları okumadım nasıl olsa aynı şeyden basediyordur :D Pembe kafa öldü sandım,genjutsu çıktı.Lanet sasuke tek bakışta kuyrukluları alıyorsun,tek hamlede chibaku tensei yapıyorsun,çakra fakiri kakashi ve manga aleminin dangalağı pembe kafayı da alsana o taşların içine.Son lafı okudum,naruto tırstı biraz.Ayar verecek gibi sasuke ama,en sonunda ya talk no jutsu,ya da saçma jutsu ile ölür,yenilir.

İkside ölmeyecek savaşı Kazananda Noruto olacak. Veaya bu olaydan Sasuke istediğini elde edemeyecek çünkü mangaka nasıl başarmış bilmiyorum ama spoiler vermiş kaç günler önce. Ulan bu neyin kafası hatta alın bi bilgi diye Sasuke gözlerini de kaybetmemiş. yeminle bi sonunu merak ediyordum onunda içine etmiş ya helal olsun:alkis:
Umarım şu film dedikleri şey mangatla alakasız bi yapım çıkardı değişik bi son görürüz(bu yazdığıma ben bile inanmıyorum)

bu pembe kafa harbi salak ya. hala "seni seviyom seni seviyom" diyor. hani sasuke buna "he" dese anında yoldan çıkacak sasuke'nin yanında savaşacak. şu ikisi ölse de bitse seri güzelce

Ee diyelim ki Naruto, Sasukeyi öldürdü. O zaman genjutsunun bozulması için Naruto, Sasukenin gözlerini alması mı gerekecek?

Sasuke ölmezse dogru yolu bulursa eger saglam kufrederim. Az biraz cesitlilik olsun seride, farklı şeyler görelim.

Ulan bir an gerçekten öldürdü sandım Sakura'yı yüzüm güldü sonra genjutsu falan dediler moralim bozuldu :S İkisi de ölürse dövüş sırasında ne güzel olur ya..

Sevdim ben bölümü güzel bölümdü.Sasuke'nin tahta ilgimi cekmiyor demesi bölümün en iyi yeriydi baya güldüm orda.
Sasuke güzel bir dövsünde sonra isterse Naruto konuşarak ika etsin ama ondan önce ezsin bir Sasuke.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık