İnşallah ya ikiside manyasın böyle ağız burun birbirine dalsınlarDövüşte inşallah Naruto kayışı böyle koparır.
İnşallah ya ikiside manyasın böyle ağız burun birbirine dalsınlarDövüşte inşallah Naruto kayışı böyle koparır.
Şu Sasuke vs Naruto filmde mi oluyor?Ta başından beri acaba serinin adını japoncadan ingilizceye yanlış mı çevirdiler sasukeydide yanlışlıkla narutomu yaptılar neyse artık allahtan bitiyo seri
Film günümüzden, savaştan sonra ki, 2 yıl sonrasını konu alıyor.Şu Sasuke vs Naruto filmde mi oluyor?
E resmen spoiler verdi mangaya o zaman, ikisi de yaşayacak, belki de anlaşıp ayrılacaklar. Bu ne mal bir şey lan?Film günümüzden, savaştan sonra ki, 2 yıl sonrasını konu alıyor.
Valla hacı bilmiyorum, yt de şu tek dişi kalmış canavar kılıklı eleman baya bir video hazırlamış, konuşuyordu bunun hakkında tabi ben dinlemedim orası ayrı.E resmen spoiler verdi mangaya o zaman, ikisi de yaşayacak, belki de anlaşıp ayrılacaklar. Bu ne mal bir şey lan?
Gerçekten hiç bilmiyorum sadece takip ediyorum başka birşey değil sağolsun iyi soğutuyo seriden kishiŞu Sasuke vs Naruto filmde mi oluyor?