Kubo reyizin itibarına gölge düşmez.Çünkü ya hastalandı yada dergi şerefsizlik yaptı.Diğerleri öyle değil hastalık olmazsa istedikleri gibi bitirme şansları var.Baya tartışılmış ama bende katılıyorum op aksiyon bakımından özürlü.Fma bile daha iyi olabilir o konuda.Bak insan üstü karakter çok daha az ama öyle dövüştüler diyip geçmemiş.Bradley’in yaptığı atraksiyonları hatırlıyorum kılıcın üstüne basıp dövüştüğü sahneleri 2 vs 1 dövüşte hamlelere önem vermişti.Oda’ya kalsa Luffy haricindeki dövüşlere ntvspor gibi altyazı geçecek.Hikayeye asılayım derdinde.Hitap ettiği kitlenin özellikle o yaşta yan karakterlerin dövüşlerini görmek istediğini pek hesaba katıyor gözükmüyor.
Cilt versiyonlarından birinin girişinde Kubo hep hastayım ya gibi bir şey yazmıştı. Derginin de etkisi büyüktür. Kişimoto için de dergi baskı yapıyor dendi hep. Oda ise tam anlamıyla özgür gibi duruyor, istediği zaman bitirir. Böyle özgürken bile batıracak mı bakalım.
Op'ta savaşa sitem ederim ama savaş da beklemiyorum, Oda da çizmek istemiyor ama dediğin gibi fanlar istiyor ki olmayan savaşı bile var gibi savunuyorlar. Zaten güç dengesi yok, taktik teknik yok, heyecan aksiyon yok. Savaş olmasın ama bari hikaye aksın, benim beklentim bu. FB'de iyi aktı ama birkaç bölüm sonra sürünen hikaye tarzıyla GoDa! kaldığı yerden devam edecek.
Ama Toei'ye laf yok, müthiş iş çıkarıyorlar.
Bir de Bradley dedin de hala aklımda, Bradley merkeze önden dalarken neden arkadan gizlice girmiyoruz diyenlere şöyle bir şey demişti "Bir Kral neden sarayına arka kapıdan gizlice girsin ki?" Sonra müthiş bir aksiyon, Fma epey iyiydi bu konuda