O yazıyı sonuna kadar okursan Tobirama kadar hızlı olduğunu görürsün. Sensör tipi, 5 element, tekniklerin nerdeyse hepsini bilme, yakın dövüş, Enma vs vs, Hiruzen Tobiramadannm güçlüdür bence de. Genç yaşta Tobirama sağken onu geçti diye açıklamış zaten mangaka.Ama hala Tobirama'yı alabilecek bir şeyi yok. Tobirama kadar hızlı değil. Seri boyunca güçlü kimseye zarar verdiği görülmemiş temel element jutsuları ile de zarar veremez. Emma ile yaptığı saldırılar da Tobirama'yı yenmek için yeterli değil. Üstüne kolay kolay darbe vuramaz da, Tobirama yavaş bir adam değil. İşte geriye mühürler kalıyor ama onlardan da çok bir şey çıkmaz gibi. Sonuç olarak bence Tobirama orta zorluğun biraz üstünde alır.
Şimdi çöp olan hangisi onu de bir hele.O yazıyı sonuna kadar okursan Tobirama kadar hızlı olduğunu görürsün. Sensör tipi, 5 element, tekniklerin nerdeyse hepsini bilme, yakın dövüş, Enma vs vs, Hiruzen Tobiramadannm güçlüdür bence de. Genç yaşta Tobirama sağken onu geçti diye açıklamış zaten mangaka.
KakashiŞimdi çöp olan hangisi onu de bir hele.
Sonuna kadar okudum. Shunshin No Jutsu'da daha hızlı demiş. Her şeyle beraber daha hızlı değil.O yazıyı sonuna kadar okursan Tobirama kadar hızlı olduğunu görürsün. Sensör tipi, 5 element, tekniklerin nerdeyse hepsini bilme, yakın dövüş, Enma vs vs, Hiruzen Tobiramadannm güçlüdür bence de. Genç yaşta Tobirama sağken onu geçti diye açıklamış zaten mangaka.
Genç Hiruzenden bahsediyoruz, en iyi döneminden yani. Biz hep 69 yaşındaki ihtiyarı izlediģimiz için güçlü görünmemesi normal.Sonuna kadar okudum. Shunshin No Jutsu'da daha hızlı demiş. Her şeyle beraber daha hızlı değil.
Diğer dediğin şeyler ise Hiruzen'i çok güçlü biri yapmaya yeter, ama Tobirama'dan güçlü yapmaya yetmiyor işte.
Databook konusuna gelince, öyle bir şey ki, adam manga ile Hiruzen'in daha güçlü olduğuna kimseyi ikna edememiş. Databook açıklaması çıktıktan sonra bile birçok kişi kabullenmiyor. Bu Kishimato'nun başarısızlığı bence.
Kısaca şunu diyorum, Hiruzen daha güçlü olabilir belki, ama gösterdiği şeyler ile kesinlikle Tobirama'yı yenemez. Şu durumda en iyi ihtimalle gücü yansıtılamadı derim ben.
Tamam da Edo Tensei Hiruzen ve Edo Tensei Tobirama'yı da gördük.Genç Hiruzenden bahsediyoruz, en iyi döneminden yani. Biz hep 69 yaşındaki ihtiyarı izlediģimiz için güçlü görünmemesi normal.