Minato olduğu ortaya çıktıydıOnu bunu geçin de Hokage'lerin çöpü kimdir bunu tartışalım.
Şu databook bilgilerini duymadan önce Hiruzen diyebilirdim belki.
Ne diyorsun ? @Dr. Hiluluk
Minato olduğu ortaya çıktıydıOnu bunu geçin de Hokage'lerin çöpü kimdir bunu tartışalım.
Şu databook bilgilerini duymadan önce Hiruzen diyebilirdim belki.
Ne diyorsun ? @Dr. Hiluluk
Kakashi ve Naruto sayılıyor muyduHokage sıralamam hep aynı idi. Kakashi DMS hali ile Hokage olmadı. Dolayısı ile en çöpü o şu an.
şeklinde sıralarım bunları
- Nardo
- Hashi
- Tobi
- Minato
- H*ruzen
- Tsunade
- Kakashi
Hahaha bu güzeldi.Minato olduğu ortaya çıktıydı
Saymayalım o vakit O zaman Tsunade'ye çöp demeye içim el vermez. Hiruzen moruğu çöp diyorumKakashi ve Naruto sayılıyor muydu
Kakashi'nin hokage olması başlı başına tuhaf güç bakımından, ağırbaşlılığı, soğukkanlılığı ve zekası sayesinde diyelim. Birde mangaka sıvaması ve milletin gönlü olsun hesabı
Naruto hepsini aştı zaten, onu saymayalım
Oku oku bitmedi.
Gücünün gösterilmediği konusunda katılıyorum.Oku oku bitmedi.
Yazıda da bana hak vermiş aslında. Başta uzun uzun güç dengeleri oturmamıştı, o yüzden mangaka gücünü tam yansıtamadı tarzında şeyler yazmış.
Ben zaten Hiruzen güçsüzdür demiyorum, hani o yüzden yazılan şeylere genel olarak hak veriyorum. Bu yazı zaten daha çok İtachi, Hiruzen'e tek atar diyen tipler için yazılmış. Sadece edo kageler için yazdıklarına katılmıyorum. O halleri orijinal halleri ile kıyaslanamayacak kadar güçsüzdü çünkü, oradan bir çıkarım yapmayı çok doğru bulmuyorum.
Ama hala Tobirama'yı alabilecek bir şeyi yok. Tobirama kadar hızlı değil. Seri boyunca güçlü kimseye zarar verdiği görülmemiş temel element jutsuları ile de zarar veremez. Emma ile yaptığı saldırılar da Tobirama'yı yenmek için yeterli değil. Üstüne kolay kolay darbe vuramaz da, Tobirama yavaş bir adam değil. İşte geriye mühürler kalıyor ama onlardan da çok bir şey çıkmaz gibi. Sonuç olarak bence Tobirama orta zorluğun biraz üstünde alır.
Şunu düzelteyim. Kamui'den 2 tane kullanmış, bir de doton duvarı atmış bunlara ek olarak.Kaguya'nın da çakrası bitti hacı.
Aslında Pain arc ile beraber o kadar vahim değil o konuda.
Pain savaşında;
2 Raikiri
1 raiton aslanı
1 Raiton Bunshin
1 Kamui
Yaptı. Savaş arcı çok daha iyiydi bundan takviye olmadan da.