@Dr. Hiluluk Naruto bir Uzumaki olarak annesi Kushina gibi çakra zincirlerini kullanabilir miydi la acaba? Kyuubisiz Naruto ne kadar güçlenebilirdi diye düşünüyordum da
İhtiyacı olmadı, kullanabilirdi ama sanırım.@Dr. Hiluluk Naruto bir Uzumaki olarak annesi Kushina gibi çakra zincirlerini kullanabilir miydi la acaba? Kyuubisiz Naruto ne kadar güçlenebilirdi diye düşünüyordum da
Benim de öyleydi sanırım.
Devrimci zamanları. Savaş arc Sasuke gıcıktı ya. Ama kendi suçu değil tabii, part 1, Hebi dönemleri iyi. Ondan sonra Itachi olaylarıyla fıttırıyor çocuk.
şu sahnede gene fanı olmuştum XD adam ya
Beni en çok mutlu eden zamanları Sakuraya bam bam girdiği zamanlar Şu hali tasarımı çok iyiydiDevrimci zamanları. Savaş arc Sasuke gıcıktı ya. Ama kendi suçu değil tabii, part 1, Hebi dönemleri iyi. Ondan sonra Itachi olaylarıyla fıttırıyor çocuk.
Hiruzen tabiki orocu yensin öyle gelsinOnu bunu geçin de Hokage'lerin çöpü kimdir bunu tartışalım.
Şu databook bilgilerini duymadan önce Hiruzen diyebilirdim belki.
Ne diyorsun ? @Dr. Hiluluk
Ahaha doğru öğrencisini ezmesi lazımdı bence de.Hiruzen tabiki orocu yensin öyle gelsin
Hepsi kendi çapında epey iyi, Kakashi hariç döneminin en güçlüsü olmayan Hokage yok.Onu bunu geçin de Hokage'lerin çöpü kimdir bunu tartışalım.
Şu databook bilgilerini duymadan önce Hiruzen diyebilirdim belki.
Ne diyorsun ? @Dr. Hiluluk
Aynen bak Kakashi'yi hesaba katmadım en büyük aday olabilir.Çakrası biten Hokage mi olur len tam rezillik.Hepsi kendi çapında epey iyi, Kakashi hariç döneminin en güçlüsü olmayan Hokage yok.