İkisi birden yokMadara ve Kaguya'da var ya.
İkisi birden yokMadara ve Kaguya'da var ya.
İşlevi önemli.İkisi birden yok
Bundan sonra en iyi sasukenin rinneganı diye düşünüyorum.Belki daha iyileri çıkabilir.İşlevi önemli.
Canon saymam, isterse outverse atak yapsınlar.Bundan sonra en iyi sasukenin rinneganı diye düşünüyorum.Belki daha iyileri çıkabilir.
Katılmıyorum. Chiyo gibi harika biri figür de var.Okulda ona o gerçeği öğretiyorlar merak etme. Shinobi duygusuz olmalı deniyor hatta. Bu dersleri beceremiyorsa bırakabilirdi her an. Bomboş bir tiptir. Narutoda Konan, Kaguya ve Tsunade hariç tüm kadın karakterler boş karakterdir. (fb sayma)
Gaara mevzusu var onun da hadi neyse . Onu da sayayim. Fb dahil Mito, Kushina gibi tipler de var zaten. Kadın karakterler iyidir ama Rookie9 ve Team Gai kızları vasatKatılmıyorum. Chiyo gibi harika biri figür de var.
Ayrıca Naruto kadın karakter konusunda diğer Shounen mangalarından ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK daha iyidir.
Hala mı Hiruzen?@RocheFelix @Koca Ana @Aiden @Riful
Bir ara sizinle Tobirama'nın ölümü hakkında konuşmuştuk.
Ben databooklarda Tobirama'yı öldüren ekip Gokage üstü dendi demiştim.
Ufak bir çeviri hatası olmuş, Gokage üstü değil, "DENGİ" demişler Tobirama'yı öldüren ekip için.
Databooklarda geçen bir açıklama bu, Hiruzen daha Tobirama yaşadığı sıralar geride bırakmış.Hala mı Hiruzen?
Neyse. Yetti şu yaşlı adam.Databooklarda geçen bir açıklama bu, Hiruzen daha Tobirama yaşadığı sıralar geride bırakmış.