Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Kaguya'nın yenilmesinden fırsat madara içinden kaçmayı başarır o sırada bölgeye gelmiş rikodo'nnu içine atar kendini ultra power up alır sonrasında arc'ın diğer bi büyük savaşı başlar.Herkez birinin içine kaçıyo alıştık artık :D

Rikidou'nun bakışları sevmedim sanki teşekkür ederken orda daha ziyade ''Dünyayı benim için kurtardığınızdan dolayı teşekkür ederim'' gibi bir ifade takınmış.Burdaki ''benim için'' ifadesi yani annesi ortadan kalktı artık kendi gücünü istediği gibi ilan edebilir manasında :D

Rikidou da teşekkürler Naruto Sasuke ve diğerleri falan diyor asıl teşekkürü Kakashi haketti adam arka arka ya susanolar açtı. Dünyayı kurtaracağım dedi Kakashi kurtardıda yoksa diğerleri ne yapacaktı yüce Kaguya ya gülme geliyor artık. Sakura nın attığı yumruk işe yaradı da Allahtan sonra ne olurdu. Asıl bir sonraki sayı yı gönülden bekliyorum şu anda

Rikudou bir plot twist yasatmazsa serideki son villain yenildi. Aslinda seride suanaka kadar villain olarak gorebilecegim bir kac kisi vardi (Kakuzu, Gato, Siyah Zetsu falan) Kaguya da aslinda onlardan biriydi, Madara'yi hic villain olarak gormedim o yuzden final boss olarak Kaguya'nin cikmasi karsimiza hosuma gitti ama daha iyi bir savas beklerdim, buna ek olarak neden Zetsu ordusu yapmak istedigi gelecek hafta aciklanmazsa databook bekleyecegiz gibime geliyor.
Seri bir kac sayi icinde bitecek, yillardir takip ettigim bir seri Naruto. 2007'de falan basladim sanirim Naruto'ya. Serinin 4. ninja savasina kadar cok iyi gittigini dusunenlerdenim, hatta 4. ninja savasini Kishimoto seriyi uzatacak sekilde kullansaydi cok daha iyi olurdu ama sanirim mangaka devam etmek istemedi.
4. ninja savasinda kullanilan edolari daha iyi gormek isterdim, yan karakterlerin gelisimini gormek isterdim. Sisin 7 kilic ustasi bile 2 bolumde harcandi yani. *-*

Kishimoto'nun su dakikadan sonra yapmasi gereken tek sey oturup guzel bir databook cikartmasi. Serinin fanlari icin sart bu. Benim kafamda bir suru soru isareti var. Hala bile Kyuubi saldirisi sirasinda Uchihalilarin neden toplanti yaptigini bilmiyoruz.

Madara daha güçlüydü, ben hiç tatmin olmadım, son boss bu şekilde bu kadar kolay yenilemesi gerçekten sacmalık. İnşallah bizlere yapılan bir genjutsudur:ehe:

kehribar23

Bu seriyi yaklaşık 8 yıldır takip ediyorum. Sayıyı ilk okuduğum gün gelseydim kesin küfür doldururdum. Keşke Pain le olan savaştan sonra final yapsaydı tepe noktası o bölümlerdi.Köyün yıkılması Kakashi ve yan karakterlerin bi kısmının ölmedi Tsunade' nin komaya girmesi vesaire tam ciddi bi yapıya ulaşmıştı. Sonra noldu Pain yenildi köy yeniden yapıldı ölenler geri geldi . Sırf Konaha nın yıkılmasıyla Göç başlığı altında saga başlardı diğer köyleri falan göstermek için iyi bi yol olurdu .

Zaten seriye Pain savaşından sonra giren her karakter figürasyonun bayrak sallayani olarak takildilar , hikayesi olan kolay kasılabilecek karakterler geri plana itildi, Naruto Sasuke God modu oynarken diğerlerinin içi boşaltıldı. Bu seriyi hiç iyi hatirlamicam . Başta Orochimaru'nun yersiz harcanması ve yersiz geç dönüşü , Danzou Obito ve şuan aklıma gelmiyen kötü karakterlerin aslında psikolojisi bozuk sevgi kelebekleri çıkmaları , Serinin ninjaliktan The Walking Dead e evrilmesi daha bi dolu şeyler var . Tabi iyi kısımları da vardi ; Shikamaru, Hidan ve Kakuzu'nun saykolukları , Naruto-Sasuke savaşı , Hinata'nın fedakarlığı, Naruto-Pain savaşı son tahlildede herşeye her saçmaliga rağmen Itachi ve Minato'nun görüldüğü sahneler . Bunlar dışında tekrar izlemeye değer bölüm ve sahneleri yok artık benim için .

Yanarım yanarım fan-boy olarak takıldığım zamanlara yanarım . Eleştirilcek daha bir çok şey var arkadaşlar yazmış diye belirtmeye gerek görmüyorum. Umarım Kishi bu rezalet bittiğinde emekli olur

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık