Sakura'y hamile bırakıp Hinata ile evlensin Naruto'nun veledide Sasuke ve Sakura büyütsün ötede biyerdeHinatayı kapsın, şu seride; en büyük ayrıcalığı olur salağın
Sakura'y hamile bırakıp Hinata ile evlensin Naruto'nun veledide Sasuke ve Sakura büyütsün ötede biyerdeHinatayı kapsın, şu seride; en büyük ayrıcalığı olur salağın
One Piece'in farkı yok demen çok büyük haksızlık. Feng shen Ji'yi mükemmel bir seridir sanki film izliyormuşum gibi hissettriyordu. One Piece eğer ODA'nın kafasında tasarlıdığı ilk haliyle uzatılmadan bitirilseydik eminimki FSJ kadar kusursuz olurdu. Şuanki sayılarıyla 3 katı daha fazla sayısı var ve bir o kadar daha devam edeceği bariz. Bu kadar uzun serinin içerisinde sıvamalar elbette var yok diyemem ama şundan da eminim Naruto gibi Bleach gibi dandik serilerle kıyaslanamaz bile One Piece.Kurgusu tamamen planlanmadan çizilen tüm mangalar sıçıp sıvamaya mahkumdur. One Piece'in de onlardan bir farkı yok. Sonunun belli olması bir şey değiştirmiyor anlayacağın, şu ana kadar sayısız kere sıvadı E. Oda. Yani sonu belli olup kurgunun işlenişinde sıvayan mangalar da var (One Piece), kurgunun işlenişi mükemmel olup sonunu iyi bitiremeyen mangalar da var (Naoki Urasawa serileri), her iki alanda da mükemmel olan mangalar da var (Feng Shen Ji - Rurouni Kenshin - FMA) ki bu da yukarıda yazdığım nedenden dolayıdır, yani kurguları baştan sonra eksiksiz planlandığı içindir. Yoksa hikayeyi sündürüp durursun, sündürürken de sürekli sıvarsın.
kardeş genelde yorumlarına hak veriyorum ama bu fazla acımasız bir eleştiri. eleştirinin acımasız olmasında da sorun yok bence ama onlardan bir farkı yok kısmı abartı ve haksızlık olmuş. yorumlarına kıymet veriyorum ve torikoyu da severek okuyorum. insan bir kere aşık olur derler ama bir çok çizgi roman severek okunabilir. eleştirmeye devam et -çünkü ben sizin gibi arkadaşları severek okuyorum- ama gelişigüzel yapma hele sitedeki arkadaşlara kızıp inatlaşıp hiç yapma.Kurgusu tamamen planlanmadan çizilen tüm mangalar sıçıp sıvamaya mahkumdur. One Piece'in de onlardan bir farkı yok. Sonunun belli olması bir şey değiştirmiyor anlayacağın, şu ana kadar sayısız kere sıvadı E. Oda. Yani sonu belli olup kurgunun işlenişinde sıvayan mangalar da var (One Piece), kurgunun işlenişi mükemmel olup sonunu iyi bitiremeyen mangalar da var (Naoki Urasawa serileri), her iki alanda da mükemmel olan mangalar da var (Feng Shen Ji - Rurouni Kenshin - FMA) ki bu da yukarıda yazdığım nedenden dolayıdır, yani kurguları baştan sonra eksiksiz planlandığı içindir. Yoksa hikayeyi sündürüp durursun, sündürürken de sürekli sıvarsın.
Valla ne desem bilemedim iyi senaryo aslındaSakura'y hamile bırakıp Hinata ile evlensin Naruto'nun veledide Sasuke ve Sakura büyütsün ötede biyerde