Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Güzel stratejiler filan vardı ama cidden Kakashiyi sen; bize çizsen dahi bakın beyler adam uçuyor diye, biz kafamızı öbür tarafa çeviririz. Olmaz iki gözle bu iş olacaksa biz kalkalım. Ve en acısı Sakura bile yumruk attı, kime? Madarayı madara eden kadına:) Vermeseydin Kakashiyi gözleride şu uzay zaman tekniği kullanabilen reislerin reisi gelseydi yanında da mis gibi 3 yiğitle birlikte daha güzel olmaz mıydı be abi

Eskiden ne güzel çalışırlardı çabalarlardı öyle güçlenirlerdi. Niye böyle olduki bu seri.

Birde bu Kaguya yı yakıştıramıyorum ben o role. Kadın acayip hüzünlü bakıyor gibime geliyor yahu. Şimdi gidip bunlarında arkasında kocası mocası çıkmasın

Şu Koca karıyı seriye sokup aydınlattığı tek şey Kakashi'yi Sharingan konusunda doğrulaması bence. Başka hiç bir yararı beni tatmin etmedi.
Madarayı özledim vallahi. Hiç değilse bir karizması vardı. Sonraki bölümü tahmin edemiyorduk bunda ise sonraki bölüm belli, mühür başarısız olacak belli bir şey kageler boşuna RS ile konuşmadı. Boşu boşuna heycanlandırmaya çalışıyor.

Ulan bu adamın editörü falan yok mu anlamıyorum niye kimse ''Napıyosun lan sen dingil'' demiyor bu adama. Lan Hatake ''Çakra Fakiri'' Kakashi Uchiha genlerine sahip olmadan Dudu periden aldığı 2 mangekyou ile susanoo açacak çakrayı nerden buldu ? Son 3-4 aydır bütün sayılarını 15-20 saniyede okuduğum için kaçırdığım bir nokta varsa söyleyin. Bu çakra nerden geliyor çıldırcam ya !! 6 yolun bilgesi vermiştir demeyin lütfen.

Ulan bu adamın editörü falan yok mu anlamıyorum niye kimse ''Napıyosun lan sen dingil'' demiyor bu adama. Lan Hatake ''Çakra Fakiri'' Kakashi Uchiha genlerine sahip olmadan Dudu periden aldığı 2 mangekyou ile susanoo açacak çakrayı nerden buldu ? Son 3-4 aydır bütün sayılarını 15-20 saniyede okuduğum için kaçırdığım bir nokta varsa söyleyin. Bu çakra nerden geliyor çıldırcam ya !! 6 yolun bilgesi vermiştir demeyin lütfen.
Çakra falan gelmedi.Hadi geldi diyelim naruto dan,şaringan cennetten nasıl geldi.Üstüne yaşı küçüktü obito nun.Kakashi fanlarına özel sayılar çıkardı işte.Haftaya sasuke fanlarına oynar.Uzata bildiği kadar uzatıp sıcıyor seriye işte.Para bunlar hep para.

Ulan koskoca Madara'dan güçlü denilen kadaını soktugu hale bak ya her şeyi geçtim lan o gözler ne işe yarıyor kadında byakugan var Kishi byakugan napıyorsun sen yedigi saldırıya bak.Acizlikte sınırları aştı anca bir boyuttan başka boyuta kacıp duruyor lanet olsun Kishi sana ne kadar saçmalıcaksın daha şu seriyi 1-2 ay önce savundugum için banada lanet olsun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık