Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Şu mangayı açınca,bir gülme geliyor töbe yarabbi.Gene güldürdü :D Susanoo saldırısı şekil,önünden çekilin kakashi nin.Adam çakra desteği almadığı halde,hashirama geni taşımadığı halde hem arka arkaya kamui ler,hem susanoo lar açtı.Sen neymişsin be abi.

Kishi Allah bin belanı versin. Sana daha ne diyeyim ben, güzelim serinin içine ettin. Sakura'nın son vuruşu yapması ne demektir ya. Naruto bitti artık gözümde.

Güzel bölümdü, hem heyecanlandırdı hem gaza getirdi, özellikle Kakashi sensei'nin olduğu kısımlarda chakra mantık hatası tavan yapsa da beni heyecanlandırdı.

Naruto'nun "Dattebayo"suna alıştım da şu Sakura'nın shannaro'su.... Aşırı derecede sinirlerimi bozuyor bu pembe. Diğer bir husus ise Kakashi; "Sen ne imişsin be sensei." dedirtmek için Kishi seriyi mundar etti çıktı. Adam savaştan önce çöpün tekiydi şimdi herhalde bütün kagelerden daha güçlü olmuştur, neredeeeen nereye. Kishi, Kakashi fanlarını memnun edeceğim diye mantık falan bırakmadı ortada, nasıl istersem öyle çizerim kafasında ilerliyor, artık serinin nereye doğru gittiğine de bir anlam veremiyorum.

Ve Kaguya... Hala, Madara kadar güçlü bir izlenim bırakmadı okuyucularda.

Neyse bu kadar yorum bile fazla böyle seri için; okumak için okumaya devam. :a:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık