Ya noluyo ya niye ortaligi karistiriyorsunuz ne kaosu.Boyle bir konu Seytan Kral ölmeden önce konuşulmalıydı.Iyice ota sardı seri.Bir de Escanor dönerse tam sacmalik olur
Bende az önce baktım son iki bölüme. Zıvanadan çıkarttı.Ya noluyo ya niye ortaligi karistiriyorsunuz ne kaosu.Boyle bir konu Seytan Kral ölmeden önce konuşulmalıydı.Iyice ota sardı seri.Bir de Escanor dönerse tam sacmalik olur
Geçen sene bu zamanlar okuyan herkes "Yaz sonuna biter." diyordu cidden çok trajikomik.Bir seri nasıl bok edilir gösterdin Nakaba Suzuki.Para için mi 30 bölüm önce sona ermesi gereken,50 bölüm önce kaostan bahsetmen gereken eseri mahvediyorsun.Japonlar ne diyor merak ediyorum.Okurken artık içim bayılıyor.Bundan sonra hikayenin bağlandığı bir nokta da yok...
Bu adamın ailesini rehin alıp işkence yapsalar yine bitirmezdi bu seriyi, korona yüzünden bitirmesi gibi bir olay yok. Normalde 1 sene önce bitmeliydi çoktan.Son bölüm;
https://mangadenizi.com/manga/nanatsu-no-taizai/346/2
Edit: Bitti ama garip bitti diyebileceğim bi seri oldu. Diğer doğan melezleri göremedik.
10 yıl geçmiç Artur, Merlin.. noldu? Korono virüs yüzünden manga-ka takkk! diye bitirdi gibi geldi bana.