Anime izlenmez.İnternette bunu görüp bölümü okumuştum ama bunu duymak üzdü. Benim animesini izleme sebeplerinden birisidir. O yüzden şunu sorayım: 3. sezonu izlenir mi yoksa hazır böyle saçma bir şeye sebebiyet vermişken bırakayım mı?
Anime izlenmez.İnternette bunu görüp bölümü okumuştum ama bunu duymak üzdü. Benim animesini izleme sebeplerinden birisidir. O yüzden şunu sorayım: 3. sezonu izlenir mi yoksa hazır böyle saçma bir şeye sebebiyet vermişken bırakayım mı?
Pardon. Sonradan dahil oldu kanım ısınmadı ona.Ölünün arkasından konuşulmaz
Neden? İlk 2 sezon zevkliydi.Anime izlenmez.
Hikayesi yaniiii ehhhh . Çerezlik olarak izlenirÇerezlik izliyordum o yüzden güç dengesi önemli değil ama hikaye olarak çöplükten farkı olmuyorsa hiç başlamayayım.
Dünyanın en kötü stüdyosu yapıyor şu anki sezonu.Neden? İlk 2 sezon zevkliydi.
Toei mi yapıyor diye baktım Deen yapıyormuş. Yaptıkları animelere baktım, en kötü stüdyo olmayı hak edecek animeler değilmiş.Dünyanın en kötü stüdyosu yapıyor şu anki sezonu.
Kan sansürlü mesela bu sezon. Beyaz parıltılı bir şey çıkıyor biri birini kesince.Toei mi yapıyor diye baktım Deen yapıyormuş. Yaptıkları animelere baktım, en kötü stüdyo olmayı hak edecek animeler değilmiş.
Kan dışında sorun var mı?Kan sansürlü mesela bu sezon. Beyaz parıltılı bir şey çıkıyor biri birini kesince.
Eski serilere bakmışsındır, 2010'lardaki en çöp stüdyo kendisi.Toei mi yapıyor diye baktım Deen yapıyormuş. Yaptıkları animelere baktım, en kötü stüdyo olmayı hak edecek animeler değilmiş.
BD sürümü gelesiye kadar bakılmaz NNT.İnternette bunu görüp bölümü okumuştum ama bunu duymak üzdü. Benim animesini izleme sebeplerinden birisidir. O yüzden şunu sorayım: 3. sezonu izlenir mi yoksa hazır böyle saçma bir şeye sebebiyet vermişken bırakayım mı?