Sanji olmasa kimse Zoro'nun yüzüne bakmazNami olmasa bir şey değişmezdi. Luffy zaten kafasına göre yol alıyordu. Sırf tayfadaki meme eksiğini giderelim diye aldı Luffy. Ama Sanji öyle mi? Adam 2 dakika kaybolsa millet ölümün kıyısına geliyor. Luffy bile bunu biliyor, sensiz olmaz çekiyor(bir ark harcandı Sanji Reis geri gelsin diye). Robin bile Korsan Kralının sağ kanadı Zoro ise Sanji sol kanadıdır çekiyor. Ayrıca Usopp, Çopp ve Nami'yi çıkarsan tayfadan meme, maskot ve şaklaban çıkarmış olursun, hayati bireyleri değil.
Ayrıca Zoro fanları üzdü. Hepsi memeye oy atmış, Sanji olmasa Zoro'nun varlığının anlamı eksik kalır la
Zoro ve Sanji vs konularında Sanji savunan Zoro'cular neler kaybettiklerini bilmeli. Meme için ebedi dostluğu kaybettiniz.
Artiz der dalga geçerdik. Sanji'ye rakip diye adam yerine koyuyoruz.Sanji olmasa kimse Zoro'nun yüzüne bakmaz
Ben Sanji ve Robin'i, Nami'den çok daha fazla severim.. ama yorumunun daha girişi kötü. Beğenmedim.Ayrıca üzgün atan Tiksav'a lafım; seni mazlumun yoldaşı bildik, beraber kid savunduk, sen bizi iki memeye sattın.
Kanıtla kardeşim. Namii'yi ve memelerini ben de seviyorum, yalnız değilsin de katkısı ne?Ben Sanji ve Robin'i, Nami'den çok daha fazla severim.. ama yorumunun daha girişi kötü. Beğenmedim.
Manga başında zoro’nun memeleri nami’den büyüktü. Rolleri karıştırmışsın.Nami olmasa bir şey değişmezdi. Luffy zaten kafasına göre yol alıyordu. Sırf tayfadaki meme eksiğini giderelim diye aldı Luffy. Ama Sanji öyle mi? Adam 2 dakika kaybolsa millet ölümün kıyısına geliyor. Luffy bile bunu biliyor, sensiz olmaz çekiyor(bir ark harcandı Sanji Reis geri gelsin diye). Robin bile Korsan Kralının sağ kanadı Zoro ise Sanji sol kanadıdır çekiyor. Ayrıca Usopp, Çopp ve Nami'yi çıkarsan tayfadan meme, maskot ve şaklaban çıkarmış olursun, hayati bireyleri değil.
Ayrıca Zoro fanları üzdü. Hepsi memeye oy atmış, Sanji olmasa Zoro'nun varlığının anlamı eksik kalır la
Zoro ve Sanji vs konularında Sanji savunan Zoro'cular neler kaybettiklerini bilmeli. Meme için ebedi dostluğu kaybettiniz.
Ayrıca üzgün atan Tiksav'a lafım; seni mazlumun yoldaşı bildik, beraber kid savunduk, sen bizi iki memeye sattın.
Onda bile başarısızmış yani, düşün.Manga başında zoro’nun memeleri nami’den büyüktü. Rolleri karıştırmışsın.
Nami olmasa yol alamazlardı. Doğu mavide sağa sola sürüklenirlerdi.Kanıtla kardeşim. Namii'yi ve memelerini ben de seviyorum, yalnız değilsin de katkısı ne?
İşte yanlışın var. Nami yokken nasıl yol alıyorlardı? Zoro'ya rotacılığı versen iki bölüme biterdi manga(raftele ulaşırlardı yani).Nami olmasa yol alamazlardı. Doğu mavide sağa sola sürüklenirlerdi.
ayrıca Nami ve memelerini sevmiyorum. Robin aşkım varken yemişim Nami'yi