Komatsu'nun seri içindeki konumu ile Nami bir mi yahu ? Birisi baş karakter, diğeri ise baş karakter olarak geçen bir yan karakter. Ben sana Sanji daha güçlü, o yüzden daha önemli demedim ki. İkisini her yönden mukayese ettim ve Nami'nin Sanji'den + hiçbir önem ve değerinin olmadığını vurguladım. İkisinin de hayali var, ki Sanji hayali için daha çok şey yapmış birisi. En azından arayışı her zaman belli ediliyor, Water 7'de de dile getirildi, BAA'da da. Nami ise Arlongparktan beri harita çizdi mi ben hatırlamıyorum. Güç mevzusunu zaten söylemeye gerek yok. Tayfa içi konumda da birisi ahçı diğeri rotacı. Kurgu açısından ise Sanji daima kritik rolleri alan birisi. Tayfayı Dof'tan kurtarıyor, G-5'i Vergo'dan kurtarıyor, Big Mam'a saldırmaya çalışıyor vs bunlar güç ile ilgili değil hikaye içinde aldığı rol ile ilgili olan mevzular. Nami ne işe yarıyor peki ? Koca bir hiç, şimdi ölse yerine yeni bir rotacı bulsalar sırıtmaz. Dediğim gibi ya D. çıkması lazım, yahut da kutsal ejder çıkması lazım Nami'nin yoksa Sanji her türlü > Nami'dir.