@BlackMask Baksana şuna kanka. Aşırı beğeneceksin bu grubun müziklerini. Son günlerde durmadan dinliyorum.
Teşekkür ederim. Albümü dinledim. Müzikleri bana tanıdık birkaç sanatçının tarzını anımsattı. Mabel Matiz havası da var gibi. Neyse. Müzikler güzel var ama sözlere geçince çoğu bana geçmedi. Belki bir süre daha dinlemem gerekecek. Paylaştığın şarkı Nasnusa'yı önceden biraz dinlemiştim. Altyapısı hoş ama şarkı bende akmadı, iki dakika sonrası beni sıktı, o yüzden keyif alamadım. Şarkının şu versiyonu daha hoşuma gitti:@BlackMask Baksana şuna kanka. Aşırı beğeneceksin bu grubun müziklerini. Son günlerde durmadan dinliyorum.
ilerde fikrini tekrar yazarsın o zaman.Teşekkür ederim. Albümü dinledim. Müzikleri bana tanıdık birkaç sanatçının tarzını anımsattı. Mabel Matiz havası da var gibi. Neyse. Müzikler güzel var ama sözlere geçince çoğu bana geçmedi. Belki bir süre daha dinlemem gerekecek. Paylaştığın şarkı Nasnusa'yı önceden biraz dinlemiştim. Altyapısı hoş ama şarkı bende akmadı, iki dakika sonrası beni sıktı, o yüzden keyif alamadım. Şarkının şu versiyonu daha hoşuma gitti:
Nasnusa - Kino Todo & Danelz Remix
Sababa 5, Yurika Hanashima, Kino Todo, Danelz · Multi Culti Solstice II · Song · 2021open.spotify.com
Ama gerçekten beğendiğim bir parçası oldu. O da Flower Called Indica. Ruhumda aktı o parça. Halilim Halilim şarkısı da ikincisi olabilir. Sanırım, genel favoriden farklı şarkıyı beğendim. Biraz beklentinden farklı cevap verdim.
Genel anlamda her şey kalitesizleşti.Spotify'da uzun zamandır en çok dinlenen şarkı Debdubluman ve Aleyna Tilki'nin ortak çalışması Sana Güvenmiyorum idi. Şimdi en çok dinlenen şarkı bu olmuş:
Söz konusu:
Sosyal medyada bir kısım müzik sektörünün kalitesizleştiğini söylemekte, bazıları rap türünü eleştirmekte.
Açıkçası rap türüne bir şey diyemem. Çünkü Ceza, Sagopa Kajmer gibi kaliteli isimler rap yaptı, 2000'ler iyiydi. Şimdikilerde maalesef denilenlere katılıyorum. Bazılarına rap demeyi geç, şarkı denilemez. TikTok etkisiyle parlıyor.