Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Müzik Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Çalma listesi projesine katılmak ister misin?

• Hayır, teşekkürler.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Merhaba. Çok uzun süre kullanmadığım için ilk 3 ay 0 TL kampanyasından yararlanma hakkı tanımışlar hesabıma. Onu kullandım bugün. Bir de Papara her ay 15 TL cashback veriyormuş. Başka bir indirim yöntemi öğrenirsem buraya yazarım. Maksat müzikseverlere faydam olsun. Yardımınız için teşekkür ederim.
İş bankasının Nays diye bir sanal kartı var eğer ödemeyi onla yaparsanız %50 geri iadesi var (maksimum 50 lira iade ediyor) Belki kullanmak istersiniz

Youtube'da gezinirken Gönül Akkor şarkısına rastladım. Usta sanatçı da iki gün önce hayatını kaybetti. Kıymetli isimler tek tek gidiyor, üzücü... Hem Gönül Akkor hem Ferdi Tayfur nur içinde yatsınlar, mekânları cennet olsun.

Youtube'da gördüğüm Gönül Akkor performansını burada paylaşıyorum:

Ferdi Tayfur'un da 1993 yılında Gülhane Parkı'nda verdiği konseri de eklemek istiyorum. Eğer müzik kaynakları doğru belirttiyse usta sanatçının yaptığı konser Türkiye'nin en kalabalık konseriydi, 200 bin kişiye konser vermişti. Bunu da belirtmek gerek. Tekrardan nur içinde yatsınlar.

Bomboş konuşmuş. Ferdi Tayfur Starman'ı yapabilirdi ama David Bowie bir adet Sabahçı Kahvesi yapamazdı.
Salak saçma şeyler söylemiş işte, ilgi çekmek istiyor galiba yaşlı ergen.
Haklısınız. "Gerçekleri konuşalım" diyor, pardon da kime göre, neye göre? Objektif yorumculuk bu değil, habercilik veya sunuculuk böyle değildir. "Ağlak" ifadesi de ağır ifade. Arabesk zaten sesiyle duygularını ortaya koyan tür ki arabeskte tonlama yapılır. Sunucu Ferdi Tayfur'a böyle diyorsa Bergen, Müslüm Gürses, İbrahim Erkal'a kim bilir ne diyecek? O yüzden altını doldurmadan değerlendirmiş.

Haklısınız. "Gerçekleri konuşalım" diyor, pardon da kime göre, neye göre? Objektif yorumculuk bu değil, habercilik veya sunuculuk böyle değildir. "Ağlak" ifadesi de ağır ifade. Arabesk zaten sesiyle duygularını ortaya koyan tür ki arabeskte tonlama yapılır. Sunucu Ferdi Tayfur'a böyle diyorsa Bergen, Müslüm Gürses, İbrahim Erkal'a kim bilir ne diyecek? O yüzden altını doldurmadan değerlendirmiş.
Bu dünyada hiçbir zaman en önemli olan şey ne söylediğin olmuyor, genelde nasıl söylediğin, ne zaman söylediğin vesaire oluyor.

Adamı beğenmeyebilirsin yaptığı müziği bayağı bulabilirsin normal şeyler bunlar ama elemanın öldüğü gün bu tonla konuşuyorsan demekki bir acısı var içinde, bir birikimi kalmış zihninde. Ne yani herkes senin beğendiğin tarzda mı eser vermeli ki kıymetli olsun bir de kaç yaşına gelmiş adamsın ergen ergen tavırlar bomboş muhabbet, el hareketleri, mimikler yapıyorsun, utandım izlerken.

Devlet Bahçeli ile bir sıkıntın varsa da onla ilgili konuş platformun var zaten :bilmem:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık