Eğer şimdiki nesil olarak sayılırsam (z kuşağıyım sanırım) ben dinliyorum yetmez miRap şarkısı bu ya ne olacaktı başka, Neyim Varki mi dinleyecek şimdiki nesil xD
Eğer şimdiki nesil olarak sayılırsam (z kuşağıyım sanırım) ben dinliyorum yetmez miRap şarkısı bu ya ne olacaktı başka, Neyim Varki mi dinleyecek şimdiki nesil xD
İş bankasının Nays diye bir sanal kartı var eğer ödemeyi onla yaparsanız %50 geri iadesi var (maksimum 50 lira iade ediyor) Belki kullanmak istersinizMerhaba. Çok uzun süre kullanmadığım için ilk 3 ay 0 TL kampanyasından yararlanma hakkı tanımışlar hesabıma. Onu kullandım bugün. Bir de Papara her ay 15 TL cashback veriyormuş. Başka bir indirim yöntemi öğrenirsem buraya yazarım. Maksat müzikseverlere faydam olsun. Yardımınız için teşekkür ederim.
Bundan haberim yoktu. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederimİş bankasının Nays diye bir sanal kartı var eğer ödemeyi onla yaparsanız %50 geri iadesi var (maksimum 50 lira iade ediyor) Belki kullanmak istersiniz
Ne demek efendimBundan haberim yoktu. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim
Bomboş konuşmuş. Ferdi Tayfur Starman'ı yapabilirdi ama David Bowie bir adet Sabahçı Kahvesi yapamazdı.Şöyle bir haberci, eleştirilerini yapmış, yorumlar ikiye bölünmüş. Bazıları sanatsal eleştiri olarak kabul etmiş ama bazıları sunucuyu sertçe topa tutmuş. Tabii burada habercinin değerlendirme üslubu doğru mu, kısmını ele alan da var.
Salak saçma şeyler söylemiş işte, ilgi çekmek istiyor galiba yaşlı ergen.Şöyle bir haberci, eleştirilerini yapmış, yorumlar ikiye bölünmüş. Bazıları sanatsal eleştiri olarak kabul etmiş ama bazıları sunucuyu sertçe topa tutmuş. Tabii burada habercinin değerlendirme üslubu doğru mu, kısmını ele alan da var.
Bomboş konuşmuş. Ferdi Tayfur Starman'ı yapabilirdi ama David Bowie bir adet Sabahçı Kahvesi yapamazdı.
Haklısınız. "Gerçekleri konuşalım" diyor, pardon da kime göre, neye göre? Objektif yorumculuk bu değil, habercilik veya sunuculuk böyle değildir. "Ağlak" ifadesi de ağır ifade. Arabesk zaten sesiyle duygularını ortaya koyan tür ki arabeskte tonlama yapılır. Sunucu Ferdi Tayfur'a böyle diyorsa Bergen, Müslüm Gürses, İbrahim Erkal'a kim bilir ne diyecek? O yüzden altını doldurmadan değerlendirmiş.Salak saçma şeyler söylemiş işte, ilgi çekmek istiyor galiba yaşlı ergen.
Bu dünyada hiçbir zaman en önemli olan şey ne söylediğin olmuyor, genelde nasıl söylediğin, ne zaman söylediğin vesaire oluyor.Haklısınız. "Gerçekleri konuşalım" diyor, pardon da kime göre, neye göre? Objektif yorumculuk bu değil, habercilik veya sunuculuk böyle değildir. "Ağlak" ifadesi de ağır ifade. Arabesk zaten sesiyle duygularını ortaya koyan tür ki arabeskte tonlama yapılır. Sunucu Ferdi Tayfur'a böyle diyorsa Bergen, Müslüm Gürses, İbrahim Erkal'a kim bilir ne diyecek? O yüzden altını doldurmadan değerlendirmiş.