Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Müzik Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Çalma listesi projesine katılmak ister misin?

• Hayır, teşekkürler.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Merhaba. Çok uzun süre kullanmadığım için ilk 3 ay 0 TL kampanyasından yararlanma hakkı tanımışlar hesabıma. Onu kullandım bugün. Bir de Papara her ay 15 TL cashback veriyormuş. Başka bir indirim yöntemi öğrenirsem buraya yazarım. Maksat müzikseverlere faydam olsun. Yardımınız için teşekkür ederim.
İlginiz için ben de teşekkür ederim, ne demek. Size de kolaylıklar ve iyi çalışmalar dilerim.

Millet yeni müzikleri severek dinliyorlar. Bunu Türk Rapinde çok görüyorum. Açıp dinliyorum; ruh yok. Zaten önümüze bu aralar saçma sapan bir yapımcı görüyorum. Sicili de pek temiz değil. Ama millet övüyor sürekli. Bende sorun var galiba ya. Bunu düşünmeden edemiyorum.

Kadının metalaşması her zaman rapin tam göbeğinde olan bir şey bu Tr ile de sınırlı değil yakındığı konu gereksiz.
Onu kastetmedim. Rap olmadan önce de kadını metalaştıran çok türkü ve söyleniş var. Benim asıl anlatmak istediğim; sektör bunlara kalması. Sektörün standartlarını da bu eziklerin belirlemesi. Ve bu durum tüm dünyada yaşanıyor olması ayrı üzücü.

10 gün öncenin haberi ama yine de görmeyip gitmek isteyen olur düşüncesiyle o haberi paylaşmak istiyorum. 32 yıl sonra 2 Haziran 2025 tarihinde Guns N' Roses tekrar İstanbul'da, BJK Tüpraş Stadyumu'nda konser verecek. Biletix'in sitesinde birinci ve ikinci avantajlı biletler satılmış ama üçüncü avantajlı, VIP vs. kategorileri devam ediyor. İncelemek isteyen bıraktığım linkten bakabilirsiniz. Yorum yapmam gerekirse 'felaket pahalı' derim.

https://www.biletix.com/etkinlik-gr...MIza2Yt4a6igMVUhEGAB0uGykNEAAYAiAAEgJYxPD_BwE

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık