Bu arada rock parça varmış. Litvanya'yı unutmuşum, alternatif rock ama.hiç beğenemedim ya ermenistan'ın yaptığı işi içinde survivior, hero falan geçen şarkılar artık bilmiyorum ne ad verilir böyle şarkılara da bunalttı kaç yıldır
Bu arada rock parça varmış. Litvanya'yı unutmuşum, alternatif rock ama.hiç beğenemedim ya ermenistan'ın yaptığı işi içinde survivior, hero falan geçen şarkılar artık bilmiyorum ne ad verilir böyle şarkılara da bunalttı kaç yıldır
evet fark ettim millet beğenmemiş ama fena değillerdi bence, italya da aynı şekilde rock idi sanırımBu arada rock parça varmış. Litvanya'yı unutmuşum, alternatif rock ama.
İtalya da sayılıyor, retro havası var. İtalya çoğunluğun aksine hoşuma gidiyor ama Litvanya'yı ben sevemedim. Enerjisi geçmedi ama şarkının sözleri çok güzel.evet fark ettim millet beğenmemiş ama fena değillerdi bence, italya da aynı şekilde rock idi sanırım
Aslında İsveç'ten çok Finlandiya tanıtımı, çünkü grup Finli.İsveç sauna yanına somon scania ve volvo ekleseymiş tam ülke tanıtımı olurmuş xD